2777
2789
عنوان

😐😐😐😶😶پسر جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 24 پست
ببین تو ی مادر نیستی بعضی وقتا بچه ها ادمو ب ستوه میارن اصلااااا و ابدا موافق فحش نیستم ولی هرکی ی ج ...

بچه تنهاست تو حیاط برم از رو دیوار دعواش کنم 🙄🙄😬😬😬🤪🤪🤪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین تو ی مادر نیستی بعضی وقتا بچه ها ادمو ب ستوه میارن اصلااااا و ابدا موافق فحش نیستم ولی هرکی ی ج ...

من یه دختر دارم خدارو شکر هنوز کوچیکه نمیفهمه این حرفاشو

بچهه فحش میده؟؟؟ طفلک  بینوا

اره قبلش مامانش اومد دعواش کرد فوحشش داد 

وای بعد یه بیست دقیقه بچهه داره صدتا بد ترشو به مامانش میگنه هی میگه فلانی ک.. فلانی کوافط فلانی ..😂

بچه تنهاست تو حیاط برم از رو دیوار دعواش کنم 🙄🙄😬😬😬🤪🤪🤪

ن خیلی دوستانه ب مادرش تنها بگو یکم صدای بچه ها اذیت میکنه من باشم اینجوری ناراحت نمیشم نمیدونم جاریت چطور ادمیه

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
ن خیلی دوستانه ب مادرش تنها بگو یکم صدای بچه ها اذیت میکنه من باشم اینجوری ناراحت نمیشم نمیدونم جاری ...

گریشونو دیگه چاره ای جز‌تحمل ندارم‌اونم بیچاره میبینمشم میگم بهش خداصبرت بده با این شیطونا ولی فحش میده من خجالت میکشم شاید مادرش نمیشنوه 🤔🤔 

خوبه باهم مشکلی نداریم  دوستیم ولی ته زیاد صمیمی

خوب برو پیشش بهش بگو چیزی شده.اتفاقی افتاده..(مثلا نگران شدی و ترسیدی که داد میزنه)...شاید از خودش بفهمه که نباید سرصدا کنه اونم توحیاط....

اگه گفت نه چیزی نشده....بگو من ترسیدم فکر کردم اتفاقی افتاده که داد میزنین

خوب برو پیشش بهش بگو چیزی شده.اتفاقی افتاده..(مثلا نگران شدی و ترسیدی که داد میزنه)...شاید از خودش ب ...

این پیشنهاد خوبی بود بلکم خجالتم بکشن دفعه دیگه بیاد جمعش کنه