2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بزار ی مدت بگذره ک شناخت بیشتری ب همسرت پیدا کنن اونوقت شاید نظرشون یکم تغییر کنه

میشه لطفابرای پدربزرگم یه فاتحه بفرستین🖤حسرت دیدن روی ماهش برای همیشه رودلم موند...😔 قراربودزودبرگردم کنارش ولی...ندیدمش و پرکشید.... 

من اول عقدم پدرم نمیزاشت

یروز شوهرم با مادرش اومدن . مادرش میگفت 

برای چی عشق پسرم رو بهش نمیدید؟؟ این بچه تنهایی

تو خونه خورد و خوراک نداره😂🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

خلاصه یه کولی بازی کرد که دیگه پدرم مشکلی نداشت😂😂

کاربری سوم ام هست که قبلی ها به لطف نی نی یار های عزیزتر‌کییید

عزیزم میذارن همسرت بیاد خونتون بمونه؟

طبق تجربه  نمونی اونجا خیلی بهتره.شاید الان متوجه نشی ولی بعدا میفهمی چقددر به نفعت میگفتن خانوادت.همیشه مث مهمان باهات رفتار میکنن و احترامت به جاهست.ولی دوبار بمونی دیگه میگن ازخودمونه هرکار بخوان میکنن.

حالم خوبه و دوسدارم با حال خوبم حال دیگرانم خوب کنم.نمیری تا بمیرم مادرم.خدایا بابت نعمتات و بخشندگیت شکر.خدایا ممنونم که تجربه شیرین عشق رو نصیبم کردی.پسرم عاقبت بخیر بشی مادر

من دوران عقد خونه شون نرفتم تا دعوتم کردن بعد جلو پام گوسفند قربونی کردن فقطم همون بار رفتم حالا بقیه جاریذ اعتراض میکنن چرا برا ما اینکارو نکردین میگن شما تو همون نامزدی و عقد هر روز میومدین فرصت ندادین تا احترام بذاریمتون

عزیزم میذارن همسرت بیاد خونتون بمونه؟ طبق تجربه  نمونی اونجا خیلی بهتره.شاید الان متوجه نشی ول ...

مثلا چیکار میکنن دقیقا،خب منم دلم میخاد مث خونه خودمون راحت باشم،اخه فقط یه ابجی داره ک اونم ازدواج کرده فقط خودشه و پدرمادرش

من دوران عقد خونه شون نرفتم تا دعوتم کردن بعد جلو پام گوسفند قربونی کردن فقطم همون بار رفتم حالا بقی ...

من تنها عروسشونم.اما خودم خیلی دلم میخاد برم بمونم رفت وامد داشته باشم اخه خیلی وقته میشناسمشون باهم راحتیم