2777
2789
اگه در شان و شخصيت و غرور خودتون ميدونين كه توو سايتي كه ٨٠ درصدشون خانم هستن و براي بارداري هستش و ...

نازنین دمت گرم دختر🤩

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نازنین دمت گرم دختر🤩

❤️❤️❤️

فدات شم عزيزم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

نه ولی اگه آقایون نباشن برای خانوما راحت تره 😁 سایتای دیگه ای هم هست 

اره خب 

اصلا به دردتون نمیخوره چون حرفای زنونه زده میشه که دعدعه مردا نی ..

باز دوس داری بیا خودت حوصلن سر میره 

فرصا میپرسن هفته فلان بارداریم علایمم اینه خب خودت حوصلت سر میره چون جوابی نداری دگ 

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 
اره خب  اصلا به دردتون نمیخوره چون حرفای زنونه زده میشه که دعدعه مردا نی .. باز دوس داری بیا ...

عزیزم من خانومم

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
تا جايي كه ميدونيم اينجا كمتر راجب مسائل بارداري صحبت ميكنن بيشتر همون صحبت هاي زنونه و درد دل هاشون ...

دقیقا 

ادم بخواد چت کنه با دختر مردم کلی اپلیکیشن مختلف هس یا برنامه چمیدونم جن اهلش نیستما ولی میدونم اگر کسی اینکارو بخواد کنه ااینجا برا خودش سختتره و محدودیت وجود داره 

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 
عزیزم من خانومم

میدونم گلم تاکید حرفتون بود و در پیرو حرف شما 

نه همه آدمی هس اینجا ؛ پسر مجرد ؛ دختر مجرد ؛ من ( آخه از همه کوچکترم فک کنم 😐🤣) زن متاهل ؛ مرد متاهل؛ مادر شوهر؛ خواهر شوهر ؛ عروس ؛ زن مطلقه حتی ؛ اووو تا دلت بخواد

وای زین عمر ک با میگذرد ؛ میگذرد:)
تا جايي كه ميدونيم اينجا كمتر راجب مسائل بارداري صحبت ميكنن بيشتر همون صحبت هاي زنونه و درد دل هاشون ...

نه من حامی کسی نیستم

نه پدرم اینجاست نه برادرم نه همسرم

اما دلیل نمیشه که هر کسی اینجاست بیکار باشه و موفق نباشه

هرچند ک ۹۹ درصد مردای اینجا ب هوای زنا و دخترا میان اما به نظرم همشون اینجور نیستن

حداقل جای مناسبیه ک با روحیه خانما اشنا شه شاید حرف کلیشه ای باشه اما مردا برای داشتن ی سری رفتارایی ک ما بشون میگیم جنتلمنانه لازمه با روحیه خانما اشنا شن،تعداد خیلی کمی از مردا ژنی این رفتارارو دارن بقیشون یا باید خیلی دوس دختر داشته باشن یا یجا با اخلاق خانما اشنا شن خب چرا اینجا نباشه،کسایی ک بخوان کرم ریزی کنن زود شناسایی میشن و تعلیق کاربری،هرچند شما نظرتونو گفتید و نظر شما به من ربطی نداره،نظر خودته،قصدمم بحث و دعوا نبود خواستم نظرمو بگم

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
نه من حامی کسی نیستم نه پدرم اینجاست نه برادرم نه همسرم اما دلیل نمیشه که هر کسی اینجاست بیکار باش ...

متوجهم چي ميگي عزيزم

ولي كاربري مردي كه واقعا به قصد شناخت روحيات يا موضوعاتي در ارتباط با بارداري و هرچيز ديگه كه صرفا براي بالا بردن اطلاعاتشون باشه  در اينصورت...

تاپيك نميزنن

درخواست دوستي براي كسي نميفرستن

توو تاپيكا كامنت نميذارن

در سكوت كامل دنبال اطلاعاتي كه ميخوان ميرن و بدون سر و صدا هم خارج ميشن از سايت

اون كاربر اقا بله واقعا براي شناخت اومده نه ل... زدن و دهن ب دهن شدن با خانما

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

دقیقا  ادم بخواد چت کنه با دختر مردم کلی اپلیکیشن مختلف هس یا برنامه چمیدونم جن اهلش نیستما ول ...

🌹🌹🌹

متوجهم چي ميگي عزيزم ولي كاربري مردي كه واقعا به قصد شناخت روحيات يا موضوعاتي در ارتباط با بارداري ...

اره اوکی،منم منظورم همین بود❤

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم