2777
2789
تا جايي كه ميدونيم اينجا كمتر راجب مسائل بارداري صحبت ميكنن بيشتر همون صحبت هاي زنونه و درد دل هاشون ...

دیشب یه تاپیک طلاق زدم ازدرودیوار پیشنهاد دوستی میومد.

آشغالا عین کفتار نشستن بیاد دورتو بگیرن.

پسر درست وحسابی اینجا عضونمیشه 

@پسر_بد بیا 

ناهید،هیچوقت فراموشت نمیکنم،خیلی بهم لطف کردی،به فکرم بودی،ازت ممنونم،لطفا منو حلال کن.این امضا فقط مال نسترن جون منه⁦❤️⁩⁦❤️⁩🥰🥰(و زهرا ست،زهرا منو کچل کرد،اصرار کرد مجبور شدم اسمشو بزارم تو امضام😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒)😂😂😂،نسترن جون،آبجی قشنگم:هرقدر رفاقت بکنم می ارزی/اظهار صداقت بکنم می ارزی/آنقدر عزیزی تو برایم ای دوست/صد بار که یادت بکنم می ارزی.⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیشب یه تاپیک طلاق زدم ازدرودیوار پیشنهاد دوستی میومد. آشغالا عین کفتار نشستن بیاد دورتو بگیرن. پس ...

اسماشونو بده به ني ني يار قطع دسترسيشون كنن عزيزم❤️

بله درسته واقعا مرد درست حسابي عضو اينجا نميشه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

اسماشونو بده به ني ني يار قطع دسترسيشون كنن عزيزم❤️ بله درسته واقعا مرد درست حسابي عضو اينجا نميشه

همشونو دادم رفتن به درک.

یکیشون میگفت آیدی اینستا یا شماره واتساپتو بده(زاررت).فکرکرده قحطی پسر اومده منتظرم یه آشغال بیاد نجاتم بده.گفتم ایدی نی نی یارو میدم بهت  

بعضی اقایون مزاحمن

مثلا خودم یه اقایی هست گاهی تاپیکامو دنبال میکنه و تیکه میپرونه تاپیکای زنونه دیگه نمیزنم حس بدیه فک کنی یکی داره میپات

من خودمو تغییر میدم بخاطر شادی خودم و خوشبختی خانوادم،من میتونم،همسر عزیزم دوستت دارم 😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍تیکر رسیدن به هدفمه
همشونو دادم رفتن به درک. یکیشون میگفت آیدی اینستا یا شماره واتساپتو بده(زاررت).فکرکرده قحطی پسر اوم ...

منم یه مزاحم دارم چطوری اسمشو بدم؟

من خودمو تغییر میدم بخاطر شادی خودم و خوشبختی خانوادم،من میتونم،همسر عزیزم دوستت دارم 😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍تیکر رسیدن به هدفمه