2777
2789
عنوان

کدوم رو برممممم؟؟؟بیایین لطفا🍁💚

586 بازدید | 14 پست

بچه ها واسه ی نفر ک افکار خودکشی و خودزنی داره و میخواد دوباره شیش ماه بشینه کنکور بده و ی بار دیگ شانسش رو با تمام وجودش امتحان کنه ...روانشناس بره بهتره یا روانپزشک ؟🤔

روانشناس باید چند جلسه بره ک هزینش رو نداره خدایی ب یکی دو جلسه درست نیشه ولی روانپزشک میتونه ردیفش کنه واسه کنکور تا شیش ماه ی دوپینگ کنه ‌؟🙃💪

بعد ی جوری هم نمیخواد خانوادش بفهمه سنش کمه نمیخواد از‌الان قرصی شه! چ کار‌کنه😦

فقط میخواد ردیف باشه بتونه برسونه این کنکور رو

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

معمولا میرن روانشناس اون اگه ببینه وضعیت خوب نیست معرفی میکنه روانپزشک

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

افکار خودزنی و خودکشی داره؟😐 یا خدا این خودش احتیاج به روانشناس و روانپزشک داره اون وقت میخواد مرد ...

عه ن پنظورم اینه ک میخواد کنکور بده چ کار کنه با این وضعیتت برسونه ؟

خودت بهتر از هر روانپزشک و روانشناس خودت رو میشناسی خودت رو دست کم نگیر هدفت رو مشخص کن و واسش بجنگ بدون ک زندگی ارزشی جز برای جنگیدن برای هدف ها نداره بذار هر کی هر چی خواست بگه فقط بدون شیش ماه دیگه با پوزخند نگاه همشون میکنی وجود خدا رو توی تک تک لحظه هات حس کن و بجنگ و هیچ وقت هم در مورد درس و ...با حتی خانواده صحبت نکن ک اره من دیگه امسال قبول میشم و این چیزا وقتی جواب کنکورت اومد برو فقط برگه رو نشون هر کی ک ازت خندید و تحقیرت کرد با ی پوزخند نشون بده خدا رو فراموش نکنی دوستم 

دانشجو پرستاری 😍❤
اگر بخوام توضیح بدم شاید یه عده بریزن سرم چیزی نمیگم 

چرا بریزن ؟! 😣 طوری نی مسئله خاصی ک نیسته راهنمایی هست عزیزم 

چرا بریزن ؟! 😣 طوری نی مسئله خاصی ک نیسته راهنمایی هست عزیزم  

اخه یکی از این تاپیک ها مفصل توضیح دادم چون مفصل تحقیق داشتم روی این موضوع

متاسفانه جامعه ما هم به عقاید هم احترام نمیزارن نظر مخالف ببینند سریع تخریبش میکنند 

باخودت تکرار کن من میخواهم، من می توانم، من انجامش خواهم داد،من‌موفق خواهم شد
خودت بهتر از هر روانپزشک و روانشناس خودت رو میشناسی خودت رو دست کم نگیر هدفت رو مشخص کن و واسش بجنگ ...

قربونت برم راست میگی ب خونواده هم نباید چیزی‌گفت اوکی💚💚🍁

اخه یکی از این تاپیک ها مفصل توضیح دادم چون مفصل تحقیق داشتم روی این موضوع متاسفانه جامعه ما هم به ...

عهههه درکت میکنم چی میگی😁💪😂

قربونت برم راست میگی ب خونواده هم نباید چیزی‌گفت اوکی💚💚🍁

اصلا در مورد روندی ک داری پیش میبری کلام نکن ب هیچ کس حتی ی کلمه قشنگ بخون مطمئن باش خدا زحمت هاتو می بینه بذار هر کی هم هر چی میخواد بگه فقط یادت باشه شیش ماه دیگه قراره ب این حرف ها و اینا پوزخند بزنی و این دفعه ب جای اینکه مسخرت کنن التماست کنن ی دقیقه پیششون بشینی فقط و حسرتت رو بخورن تنها رفیقت خدا باشه اون موقع ک قبول شدی فقط از ته قلبت فقط از اون بالاسری تشکر کن و خودت همین و بس 

دانشجو پرستاری 😍❤
اصلا در مورد روندی ک داری پیش میبری کلام نکن ب هیچ کس حتی ی کلمه قشنگ بخون مطمئن باش خدا زحمت هاتو م ...

😍😍😍😍😍 خدایا کمکم کن خواهشا میخوام کمکم کنی 

خدایا این پست زو میذارم ک ببینیش 😍😍😍 بهم کمک کنی