2777
2789
عنوان

🧡دنیای شعر _خواهرانه(پاییز رنگی٢)

| مشاهده متن کامل بحث + 24912 بازدید | 4750 پست

محبوب من در دنیا جز شما خبری نیست

شما تنها خبر خوش این عالمید

یاد آن شبها بخیر که در کوچه

دست در دست مهتاب

داشتیم ماه سر بر شانه من میگذاشت با مهتاب

قدم می زدیم و اسرار

می گفتیم حالا سالهاست که

پنجره ها بسته اند یادش بخیر آن سالهای که

پنجره ها باز بودند... 

🍂🍂🍂🍂🍂🍂

محمد صالح اعلاء

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا چ کار کنیم بلکه دیده شیم هیشکی یادمون نمیکنه  همتون جفت جفت شماره گرفتین رفتین تل  م ...

دیونه😅😅😅

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂

آفتابا چه خبر؟

این‌همه راه آمده‌ای

که به این خاکِ غریبی برسی؟

ارغوانم را دیدی سرِ راه؟

مثلِ من پیر شده‌ست؟

چه به او گفتی؟ او با تو چه گفت؟

نه، چرا می‌پرسم

ارغوان خاموش است

دیرگاهی‌ست که او خاموش است

آشنایانِ زبانش رفته‌ند

ارغوان ویران است

هردومان ویرانیم...

هوشنگ ابتهاج

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 
درد دارد یک نفر را از ته قلبت بخواهی بعد او از بے وفایے هاے محبوبش بگوید

سلام نگین بانو ⁦✋🏼⁦✋🏿⁩

خوبی ⁦؟

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂

آبجی جیران امروز پست های منو نمیبینی آیا ؟ اصلا ریپلای که نمیکنی حداقل لایک کن خواهری خو 🙄

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

سلام دوباره

چقدر امروزم قشنگ بود 

نه به خاطر روز تولدم 

به خاطر اینکه با تمام وجود محبت هاتون رو در حق خودم حس کردم 

نیکی و feray عزیزم

از شما مثل بقیه دوستان ، دو تا تاپیک ارزشمند دریافت کردم 

بسیار بسیار احساس سعادتمندی میکنم 

به خدا من خودم رو لایق این همه لطف نمی دونم 

ای کاش توانایی جبران داشتم 

باور بفرماید اگه شرایط مهیا بود انگشت دست تک تک شما رو میبوسیدم

ارزشمندترین دارایی من در زندگی اشک هامه، امروز از ذوق چشمام بارها خیس شدن ، مثل الان ، مثل یک ساعت قبل ، مثل صبح زود 

من اشک چشمام که به اندازه جونم و قلبم دوستشون دارم رو تقدیم شما می کنم 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
سلام دوباره چقدر امروزم قشنگ بود  نه به خاطر روز تولدم  به خاطر اینکه با تمام وجود محبت ...

@نیکی0  

@feray  

ای جان  ممنونم عزیزم وقتی کاربری شما رو نگاه میکنم حس خوب میگیرم مرسی که هستید کنارم

خواهش میکنم گلم ⁦♥️⁩قوربونت برم عزیزم⁦♥️⁩⁦😍😍

وجود شما در کنار خودش منبع آرامشه🌹🌹

هممممممممم عشقممممممممممممممم❤❤❤❤❤❤❤

باشه 🐴 شدم  😁😁😁😁

وای حواسم هست داری در میری هاااا😉

باشه 🐴 شدم  😁😁😁😁 وای حواسم هست داری در میری هاااا😉

دور از جونت

در میرمممم؟!😳😳😳

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///