2777
2789
عنوان

بچه ها کمکککک

107 بازدید | 19 پست

شوهرم هرموقع میخواد خارج از ب نامه بره خونه مادرش دخترمم میبره .وقتی ام بهش میگم بچه باید بامادرش باشه میگه مگه تو بابد تصمیم بگیری دوست داری میتونی بیای😶

خب من شاید اون موقع نخوام برم .چرا بچمو میگیره ازم میبره.

حساسیتم البته دلیل داره ک حالا بعدامیگم.

الان بگین باید چجوری اون لحظه شوهرمو قانع کنم؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشکال نداره ببره پیش پد ومادرش .مگر نوه شون نیطت

کاربر مرد و   کورد هستم  @@هیچ وقت ادعای برتری مکن  بدان که همه از تو بهترند@چه غریب ماندی ای دل , نه غمی نه غمگسارینه به انتظار یاری , نه ز یار انتظاریبه غروب این بیابان بنشین غریب و تنهابنگر وفای یاران که رها کنند یاریاز تو انتظار نداشتم دستمو رها کنیمن واست بمیرم و به دیگری نگاه کنیباورم نمیشه که من از خدا تو رو بخوامتو واسه یکی دیگه شبا خدا خدا کن

میدونم شما مادری و انسانیت کجا رفته 

کاربر مرد و   کورد هستم  @@هیچ وقت ادعای برتری مکن  بدان که همه از تو بهترند@چه غریب ماندی ای دل , نه غمی نه غمگسارینه به انتظار یاری , نه ز یار انتظاریبه غروب این بیابان بنشین غریب و تنهابنگر وفای یاران که رها کنند یاریاز تو انتظار نداشتم دستمو رها کنیمن واست بمیرم و به دیگری نگاه کنیباورم نمیشه که من از خدا تو رو بخوامتو واسه یکی دیگه شبا خدا خدا کن

حتما برای اینکه نره دلیل داری .اتفاقا خیلی کار درستی میکنی .

دست بر شانه خدا بنداز تا قصه عشق را چنان بخواند که نه از دوزخ ترسان باشی ونه از بهشتش به رقص درآیی،عشق یعنی انسان بودن
حتما برای اینکه نره دلیل داری .اتفاقا خیلی کار درستی میکنی .

خب چیکار کنم قانع بشه قبول کنه

من هرهفته حتما میبرم از غروب تااخرشب

ولی اینجوری دوست ندارم ینی براساس اخلاقیاتشون صلاح نمیبینم کمک کن چکارکنم چی بگم

واا ینی چی؟؟؟

مگه شوهرت بچه را پیش پدر و  مادر خودش نمیبره پس چرا شما اعتراض دارید اگر برعکس شما بچه را خونه پدر ت ببری مگر اون اعتراض داره ..نوه عزیز تر از بچه هستش 

با این چیزها داری به خودت و خونوادت لطمه میزنی .اگه منطقی قضاوت کنی و به حرفی که زدی فکر کن و جوابش را خودت پیدا میکنی 

با این چیزها داری به خودت و خونوادت لطمه میزنی .اگه منطقی قضاوت کنی و به حرفی که زدی فکر کن و جوابش ...

من اصلا ازتون نپرسیدم به نظرتون ببرم یا نبرم. گفتم چجوری قانعش کنم.

وقتی میگم صلاح نیست یعنی باچندین مشاور مذهبی و غیرمذهبی صحبت کردم و عقل خودم همه میگن اینکار صلاح نیست

من اصلا ازتون نپرسیدم به نظرتون ببرم یا نبرم. گفتم چجوری قانعش کنم. وقتی میگم صلاح نیست یعنی باچندی ...

قانعش کن باهم برید 

قانعش کن باهم برید 

خب من میگم هفته ای یبار.خونه مادرمم همونقد میرم. مگر اینکه وااقعا کاری پیش بیاد بیشتر بشه.روالش هردو مثل همن.

اونکقت اینا میگن نه ۲ یا۳ روز یبارباید بیاین