2777
2789
عنوان

بچه ها کمکککک

| مشاهده متن کامل بحث + 107 بازدید | 19 پست
خب من میگم هفته ای یبار.خونه مادرمم همونقد میرم. مگر اینکه وااقعا کاری پیش بیاد بیشتر بشه.روالش هردو ...

بزار شوهرت بره ولی تو نه هفته ای یک دفعه .حتما عروس اول هستی .اگه یک عروس دیگه بیارند شما راحت میشید 

کاربر مرد و   کورد هستم  @@هیچ وقت ادعای برتری مکن  بدان که همه از تو بهترند@چه غریب ماندی ای دل , نه غمی نه غمگسارینه به انتظار یاری , نه ز یار انتظاریبه غروب این بیابان بنشین غریب و تنهابنگر وفای یاران که رها کنند یاریاز تو انتظار نداشتم دستمو رها کنیمن واست بمیرم و به دیگری نگاه کنیباورم نمیشه که من از خدا تو رو بخوامتو واسه یکی دیگه شبا خدا خدا کن
بزار شوهرت بره ولی تو نه هفته ای یک دفعه .حتما عروس اول هستی .اگه یک عروس دیگه بیارند شما راحت میشید ...

اره عروس اولم.دهنمو سرویس کردن دیگه خسته شدم.

همون دیگه من اصلا نشده ب صوهرم بگم نرو یاناراحت بشم. ولی میگم بچمو نبر.هرهفته من میارمش تا اخرشب ببیننش

دعاکن شوهرم یکم عاقل بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشکال نداره بزار بچه را هم ببره با خودش .همیشه نوه از بچه آدم شیرینتره ...خودم بچه اول هستم میفهمم حرفاتو ..اوایل زندگی خودم را میدیدم که خونواده خودم ۸نفر بودن با خانمم زیاد خوب نبودن .مادر و۲تا خواهرم بیشتر .کاری از دستم بر نمی اومد اگه حرفی میزدم پیش خانمم .فکر میکرد خونوادم این حرفها را بیم گفتن وبرعکس ..مجبور شدم بعد از دو سال برم یک شهر دیگه تا ۷سال بعدبرگشتم شهر خودم 

کاربر مرد و   کورد هستم  @@هیچ وقت ادعای برتری مکن  بدان که همه از تو بهترند@چه غریب ماندی ای دل , نه غمی نه غمگسارینه به انتظار یاری , نه ز یار انتظاریبه غروب این بیابان بنشین غریب و تنهابنگر وفای یاران که رها کنند یاریاز تو انتظار نداشتم دستمو رها کنیمن واست بمیرم و به دیگری نگاه کنیباورم نمیشه که من از خدا تو رو بخوامتو واسه یکی دیگه شبا خدا خدا کن
اشکال نداره بزار بچه را هم ببره با خودش .همیشه نوه از بچه آدم شیرینتره ...خودم بچه اول هستم میفهمم ح ...

خب واقعا نمیتونستی بامادروخواهرت صحبت کنی بگی ول کنین بزارین باارامش بریم و بیایم؟؟چراهمش زن باید صبوری کنه؟

من خودم نون آور ۱۰ نفر بودم با خودم اما میدیدم که سر سفره صورت مادر و خواهر و خانمم را به هم ریخته .از یک طرف خونواده و از طرف دیگه خانمم که عروس یک ماهه بود  دو سال تحمل کردم بعد مجبور به ترک حتی شهرم شدم تا ۴۰۰کیلومتر .تا زمانی که برادرهای دیگر تصمیم به ازدواج گرفتن برگشتم به شهر خودم .ولی نذاشتم برای برادرهایم مثل خودم این قضیه پیش بیاد