2777
2789
اخی عزیزدلم امیدوارم سری بعد یه بچه سالم و خوشکل بدنیا بیاری،چرا قلبش تشکیل نشد؟ دکتر مهرنوش امیری، ...

مرسی انشالا... نمیدونم دلیلش چی بود...اتفاقا شهریار میرم پیش لیلا عطارزاده ولی خب شوهرم همکاری نمیکنه ....شما خودت ساکن کجا هستی؟

فرزند ایران و جان فدای میهن✌💖🧠💞

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرسی انشالا... نمیدونم دلیلش چی بود...اتفاقا شهریار میرم پیش لیلا عطارزاده ولی خب شوهرم همکاری نمیکن ...

قبلش ازمایش اسپرم  داده بودی ؟ خودت چکاب شده بودی ؟ اخه میگن وقتی نطفه ضعیف باشه سقط میشه

خدایا نی نی تودلمو برام حفظ کن خدایا شکرت ❤️🤲
علاعم خارج رحم چیه ؟

من علایم خاصی نداشتم. خونریزی خیلی کم داشتم. سونو دادم . مشخص شد خارج رحمی.

البته بگم بار اول بتا دادم. ۴۸ بعد تکرار کردم.بتا خوب رشد نکرده بود

اما خدا رو شکر درد اینا نداشتم

من علایم خاصی نداشتم. خونریزی خیلی کم داشتم. سونو دادم . مشخص شد خارج رحمی. البته بگم بار اول بتا د ...

من بتام روز موعد ۴۷۵بود بعد دوروز شد ۱۲۸۳خونریزی لکه ندارم فقط کمی دلدرد کمردرد دارم بنظرت ممکنه خارج رحم باشه ؟

خدایا نی نی تودلمو برام حفظ کن خدایا شکرت ❤️🤲
قبلش ازمایش اسپرم  داده بودی ؟ خودت چکاب شده بودی ؟ اخه میگن وقتی نطفه ضعیف باشه سقط میشه

سقط نشد ک قلبش تشکیل نشد رفتم سقط کردم.نه بدون دارو باردار شده بودم ک قسمت نبود..الان تمام آزمایش و عکس رنگی رو انجام دادم ولی فعلا ک نشده

فرزند ایران و جان فدای میهن✌💖🧠💞

عزیز دلم،مشکلت چیه؟

باور کن خودمم نمیدونم ب گفته دکترا مشکلی نداریم🥺🌻🍃

۷ساله در انتظارم  مامان شم خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن🥺😍خدا جونم مواظبِ منو همسرم باش😍 لطفا پروفایلم کپی نشه مرسی💕
خدا نی نی ت رو برات حفظ کنه و سالم و خوشگل بدنیا بیاد تو بغلت. برای منم دعا کن.۳ ماه پیش خارج رحمی ش ...

مرسی عزیزم،ای خدا چرا خارج رحمی😞 

امیدوارم بزودی باردار شی یه بچه سالمو خوشکل بغلت کنی