2777
2789

همین که دوستش داری خوبه

من که مثل یه تیکه یخ هستم، با این احساسات منفی که نسبت به خواستگارام داشتم یا بدم میومد یا بی حس بودم،همین طور مجردم

من با تمام بدی هایم خدایی به شدت خوب و مهربان و بخشنده دارم، او تمام گناهانم را دید اما بخشید،تمام اشتباهاتم را دید اما نادیده گرفت،او تمام سرکشی هایم را طوری بخشید که فرشتگان نویسنده اعمالم هم از خاطرشان رفت، توبه مرا طوری پذیرفت که انگار هیچ وقت خطایی نکردم، روحم را تطهیر کرد،پاکتر از قبل، او تمام دعاهایم را اجابت کرد،تمام درهای بهشت را به رویم گشود،او تمام امیدم را با نگاه مهربانش پاسخ داد،عاشقانه مرا در آغوش گرفت، چقدر زیباست خدا داشتن

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

همین که دوستش داری خوبه من که مثل یه تیکه یخ هستم، با این احساسات منفی که نسبت به خواستگارام داش ...

آخه واقعا عذاب میکشم

من تازه اوایل مثل سنگ بودم الان بهتر شدم

عشق خیلی خوبه

هر دعا یا ذکری چیزی خواستین در خدمتم😊
چند وقته ازدواج کردی؟ اگه تازه ازدواج کردی به خودت زمان بده عشق کم کم بین طرفین بیشتر میشه

والا یک سال

اون عاشقمه

ولی من فقط دوسش دارم

ببخشید دیر جواب دادم به خودت زمان بده گلم زمان های دو‌نفره بیشتری با هم داشته باشین انشاالله خوشبخت ...

قربان شما

سلامت باشید