2821
2789
عنوان

گرایش چیه🙄؟؟؟؟؟؟؟؟؟🤨🤨

| مشاهده متن کامل بحث + 3253 بازدید | 35 پست

اگه کارشناسی باشه یعنی از سال سوم به بعد تا آخر سال پنجم واحد های مرتبط با قدرت رو باید پاس کنید 

دانشگاه ما بچه های برق دوره کارشناسیشون ۵سال بود

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

نه ربطی به ارشد نداره گلم بچه ها اشتباه راهنماییت میکنن تو اون گرایش تخصصی تر میشه درسات

عهه مرسییییییییییی که 😍😍😍😍😍🌹

درخواست ندید الکی قبول نمیکنم. کاربرای آقا که اصلا درخواست ندن گزارش میزنم😒😒😒😒😒

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

هررشته ای چندتا گرایش داره 

ارشد و کارشناسی هم نداره 

مثلا زیست شناسی دوتا گرایش داشت توی دانشگاه ما :گیاهی و جانوری 

یا ریاضی محض و کاربردی 

اینا درساشون یکیه فقط توی چندتا واحد تخصصی باهم فرق دارن 

خدایاشکرت
گرایش نداشته باشیم نمیتونیم کار کنیم ؟  مثلاااااا یه گرایشی کارش تو بانکه ایا من لیسانس داشته ...

اینطور که من میدونم وقتی برا ارشد میخونی باید گرایشت رو انتخاب کنی و طبق اون درس بخونی .مثلا رشته مهندسی متالورژی گرایش فلزات

نیمه تعطیل🇲🇰
اگه کارشناسی باشه یعنی از سال سوم به بعد تا آخر سال پنجم واحد های مرتبط با قدرت رو باید پاس کنید&nbs ...

یعنی کارشناسیم گرایش داره و خودمون باید انتخاب کنیم؟

عه.... ممنون پس کلاسور و دفتر نمیخواد

نه دیگ

gisoo1377♥️ژیناگلمن♥️دلوینت♥️khodaya_mer30♥️ اییلشاه_چهارم♥️نیکی0♥️نیکاگلمن♥️ تارا1392♥️قمرخانوم_پنجه_طلا♥️مامان_گندم_کوچولو♥️ 1378sahar♥️حدیثوو♥️آیلین_سابق♥️بریتنی♥️nafasبلای2♥️کاپ_کیک_عصبانی♥️دختر_مهربون_باادب♥️لیلین44♥️ پرنسس_رویاهام♥️فرنازحبیبی♥️ آیسان234♥️fateme_banoo♥️هلو_شیرین_آبدار♥️ چشمون00000سیاه♥️دخی_شیطوون♥️parvaz8177♥️ نسرین322♥️ مبینا_هستم♥️ ♥️kchikurd♥️fereshte1994 ♥️آناتا♥️ vanellope ♥️elahe1992
یسوال ترم اولم هنوز شروع نشده...لوازم تحریر چی لازمه بخرم؟؟ کتابم گفتن ندارین

نه شروع نشده ۲روز دیگه میگن فکر کنمااااا

یه جور شاخه به حساب میاد و مختص ارشد هم نیست یعنی رو یه شاخه خاصی تمرکز داره

خودم باید بگم فلان گرایش برقو میخوام مثلا؟

یعنی کارشناسیم گرایش داره و خودمون باید انتخاب کنیم؟

دانشگاه ما که اینجوری بود حالا نمیدونم اونا کارشناسی پیوسته میخوندن یا ناپیوسته 

توی چارتی که خود دانشگاه ارائه میده مشخصه عزیزم

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

عه واااا...پس درسهارو از هوا یادمیگیریم...

نه 

استادا پی دی اف میدن یا  از جزوه های خودشون امتحان میگیرن

gisoo1377♥️ژیناگلمن♥️دلوینت♥️khodaya_mer30♥️ اییلشاه_چهارم♥️نیکی0♥️نیکاگلمن♥️ تارا1392♥️قمرخانوم_پنجه_طلا♥️مامان_گندم_کوچولو♥️ 1378sahar♥️حدیثوو♥️آیلین_سابق♥️بریتنی♥️nafasبلای2♥️کاپ_کیک_عصبانی♥️دختر_مهربون_باادب♥️لیلین44♥️ پرنسس_رویاهام♥️فرنازحبیبی♥️ آیسان234♥️fateme_banoo♥️هلو_شیرین_آبدار♥️ چشمون00000سیاه♥️دخی_شیطوون♥️parvaz8177♥️ نسرین322♥️ مبینا_هستم♥️ ♥️kchikurd♥️fereshte1994 ♥️آناتا♥️ vanellope ♥️elahe1992