2777
2789
عنوان

خواهر. شوهر

213 بازدید | 9 پست

خواهر  شوهرم و‌شوهرم چند ماهه با هم‌ قهرن من نه موفع دعواشون بودم نه دخالتی تا به الان کردم حتی گاهی به شوهرم مبگم چرا انقدر کینه دارید شما که خواهر و برادرید اشتی کنید اینم بگم وقتی قهر کردن بچه من ۵ ماهش بوذ تو این ۴ ماه یه بار حال بچمونو که برادرزادش میشه از من که باهاش مشکلی نداشتم نپرسبد حدود دو هفته پیش شوهرم تو خونه اومد و تو‌هم بود بین حرفاش گفت خواهرش عکس از بچه خواسته براش بفرستم گفت چقدر خوب پس اشتی کردید گفت نه فقط به مامانم و‌غیر مستقیم به من کفته عکس بفرستم دیگه سوالی نپرسیدم ولی کنجکاو بودم چی بینشون گذشته که شوهرمم ناراحت و تو خودشه و بین حرفاش به من کفت تو خوشحالی ما با هم قهز بوذیم خیلی ناراحت شدم و گفتم من تا الان دخالتی نکردم به من دعواتون ربطی نداره خواهرش منم از اینستاش بلاک کرده بوذ ولی من دختر و شوهرشو که همچنان تو‌فرندام بوذن بلاک نکزدم و محل نزاشتم ،خلاصه از کنجکاوی سر گوشی شوهرم رفتم تا قیام قیامت یادم نمیره و‌دلم شکست از حرفهایی که خواهرش پشت من گفته بود و مسیج زده بود زنت الان حوشحاله ما قهریم و‌تقصیر اونه دعوا کردیم! زنت خیلی دو‌روئه و‌انفدر پشتش نباش و‌گفته بود چون تو‌ با باجناقت قهری اون خوشحاله و چرا هر چی میشه بهش میری میکه در صورتبکه مطمئن باش اون همه چیو ازت پنهون میکنه و خیلی حرفهای دیگه شوهرمم هیج جوابی بهش نداده بود و فهمیدم دلیل اخمش و ابتکه گفته تو‌خوشحالی از قهرمون چیه خدا شاهده من هنوزم نمیدونم سر چی قهر کردن و‌اصلا کلا ادمیم سرم تو زندگی خوذمه به کسی کاری ندارم حتی تو بحثاشون حرفی نمیزنم حرف از من در نیاد خیلی دلم شکست حرفی نزدم فقط تصمیم گرفتم مثل همیشه خوب باشم بعد اون روز فرداش شوهرم دختر خواهرشو اورد بچمو ببینه عکسشونواینستا گذاشتم وربعد‌مدتها خواهرش با پروفایل بچش کامنت گذاشت منم ناراحتیمو به رو‌نیاوزدم و با خوبی جوابشو دادم حتی چند تا عکس هم باش فرستادم از اون روز تقریبا هر دو‌روز یه بار حال بچه ارو‌میفرسته و‌زنگ میزنه میبنتش منم انبلاک کزد و دوباره اد کردمنم حرف میزنم باهاش خوبم و همیشه هم میگم هر وقت دوست داری بیا خونمون و‌دعوتشم کردم البته با داداشش چون هنوز قهرن نیومده همه چی به ظاهر خوبه شوهرم دیگه حرفی از حرفهای خواهرش نگفت فقط یه بار مسیجهای من و خواهرشو تو‌کوشیم دید کفت ابنارو‌چرا به من نشون نمیدی که باهاش در ارتباطی و این همه دعوتشون برای استی کردی پس فردا بگن دعوامون تقصیر زنته منم جواب داشته باشم بدم که منم به روم باز نیاوردم میدونم غقط گفتم من نه بودم نه میدونم سر چی دعوا کردین به منم ربطی نداره هزکازی میخواید بکنید از اون روز به بعد رابطه ام با خواهر سوهرم خوبه ولی ته دلم از حرفاش خیلی دلگیرم شوهرمم احساس میکنم بعد حرفهای خواهرش دیگه هر حرفی جلوم نمیزنه و خیلی چیزارو ازم مخفی مقکته انگار حرفهای خواهرش زوش اثر گذاشته نمیدونم من که به خدا سپردم حرفاشونو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط متعجبم از همسرت ک زنش رو نمیشناسه و با هر حرفی اینطوری نسبت ب زنش عوض میشه رفتارش

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

خانواده شوهرمن حتی ب خانوا ه امم توهین کردن بازم من تو دلم گفتم تز دلشون دربیارم ولی نمیشه تا الان صد بار اذیت کردن نامردی تهمت زدن من گذشتم ولی الان دلم نمیکشه بخوام دعوتشون کنم مثل قبل چون بدعادت شدن منم مثل تو سپردم بخدا 

❤❤اقاجان ممنونم ❤❤سبحان الله الهی شکر❤❤❤

برات مهم نیست که پس ولشون کن هرچی میخواد بینشون بگذره مهم اینه که تو آرامش داشته باشی

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

هر کاری کنی بازم قوم شوهر زهرشون رو میریزن.

خواهر شوهرت برای اینکه خودش رو تبرئه کنه،شما رو خراب کرده.کار خوبی کردی که فعلا چیزی نگفتی ولی حتما حتما وقتی رو در رو دیدیش بشه بگو که من ازت دلخورم بابت حرفهایی ک زدی و ...

میدونی اگه ب روی خودت هم نیاری دور از جون شما فکر میکنن نمیفهمی.

عضویتم مبارک...خودم میدونم بزرگوار...ولی شما هم بدون ک کاربر قدیمی هستم(کلانتر-سایت)...از گرونی و اوضاع نابسامان مملکت انتقاد کردم،تعلیقم کردن...خدا رو شکر ک با ترکیدن من،همه چیز سر و سامون گرفت و اوضاع گل و بلبل شد.نگو کلید حل همه ی مشکلات دست منه بی عرضه ی بی تدبیر خرفت بوده و خودم خبر نداشتم.