یک_عدد_فاطی_سابق مدیر استارتر عضویت: 1399/05/20 تعداد پست: 1692 عنوان خرگوشک 231 بازدید | 17 پست من ابروهامو تاحالا برنداشتم مدلش خودش خوبه عین کساییه ک برداشتی فقط چن تا تار زیرش هس ک نیاز ب نمیز شدن دارهولی خالیه ابروهام دوست دارم پرپشت شه تاثیر داره؟ هیچ کس با مَن،چنان مَن مردم آزاری نکرد/کیست این مَن؟ این مَنِ با مَن زمَن بیگانه تر🖤 1399/08/15 | 13:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یک_عدد_فاطی_سابق مدیر استارتر عضویت: 1399/05/20 تعداد پست: 1692 ینی هیچکس نمیدووونه؟ هیچ کس با مَن،چنان مَن مردم آزاری نکرد/کیست این مَن؟ این مَنِ با مَن زمَن بیگانه تر🖤
یک_عدد_فاطی_سابق مدیر استارتر عضویت: 1399/05/20 تعداد پست: 1692 خیییلی تاثیر داره ممنون بابت نظرتشما خودت استفاده کردی؟برم عطاری بگم روغن خرگوشک؟چون یکی نوشته بود محلولچقد مصرف کردی اثر کرد هیچ کس با مَن،چنان مَن مردم آزاری نکرد/کیست این مَن؟ این مَنِ با مَن زمَن بیگانه تر🖤
یک_عدد_فاطی_سابق مدیر استارتر عضویت: 1399/05/20 تعداد پست: 1692 نه تاثیر نداره چند وقت زدی ب ابروهات؟ هیچ کس با مَن،چنان مَن مردم آزاری نکرد/کیست این مَن؟ این مَنِ با مَن زمَن بیگانه تر🖤
فرشته_۶۰۹۵_m عضویت: 1399/05/23 تعداد پست: 1618 من استفاده کردم چند ماه و روزی چندین مرتبه به ابروهام میزدم تاثیرش عالی بود عالی اندکی صبر سحر نزدیک است
یک_عدد_فاطی_سابق مدیر استارتر عضویت: 1399/05/20 تعداد پست: 1692 من استفاده کردم چند ماه و روزی چندین مرتبه به ابروهام میزدم تاثیرش عالی بود عالی وای چ خووووبمن صبر ندارم میخوام زود پرپشت شه😭😂روغنش دیگه؟ هیچ کس با مَن،چنان مَن مردم آزاری نکرد/کیست این مَن؟ این مَنِ با مَن زمَن بیگانه تر🖤
havosh عضویت: 1398/05/24 تعداد پست: 5294 ممنون بابت نظرت شما خودت استفاده کردی؟برم عطاری بگم روغن خرگوشک؟چون یکی نوشته بود محلول چقد مصرف ک ... نه روغن نیست محلوله من حدودا دوهفته ولی سر یک هفته متوجه میشی خودت اصن عالیه من قبل ازدواجم زدم الان باز میخام برم بخرم بعضیام میگن تاثیر نداره روشون که بنظرم به کیفیت نوع محلول و مزاج خودشون ربط داره حالا استفاده کن ببین چجوریه دعام کنید🙏
فرشته_۶۰۹۵_m عضویت: 1399/05/23 تعداد پست: 1618 وای چ خووووب من صبر ندارم میخوام زود پرپشت شه😭😂 روغنش دیگه؟ محلول تیره رنگ از عطاری گرفتم .استفاده که کردم هر کسی می دید آدرس می گرفت ابروت را کجا برداشتی خیلی خوشکل شده بود می گفتم اثر خرگوشک .قیمت ۱۲ هزار تومان اندکی صبر سحر نزدیک است
یک_عدد_فاطی_سابق مدیر استارتر عضویت: 1399/05/20 تعداد پست: 1692 نه روغن نیست محلوله من حدودا دوهفته ولی سر یک هفته متوجه میشی خودت اصن عالیه من قبل ازدواجم زدم الان ... باشه عزیزم ممنون هیچ کس با مَن،چنان مَن مردم آزاری نکرد/کیست این مَن؟ این مَنِ با مَن زمَن بیگانه تر🖤
یک_عدد_فاطی_سابق مدیر استارتر عضویت: 1399/05/20 تعداد پست: 1692 محلول تیره رنگ از عطاری گرفتم .استفاده که کردم هر کسی می دید آدرس می گرفت ابروت را کجا برداشتی خیلی ... قیمتش هرچیم باشه ب نظرم ارزش داره اگر تاثیر بذاره هیچ کس با مَن،چنان مَن مردم آزاری نکرد/کیست این مَن؟ این مَنِ با مَن زمَن بیگانه تر🖤
مهشاد3355 عضویت: 1399/06/08 تعداد پست: 2879 من استفاده کردم چند ماه و روزی چندین مرتبه به ابروهام میزدم تاثیرش عالی بود عالی برا موی سر هم خوبه؟
فرشته_۶۰۹۵_m عضویت: 1399/05/23 تعداد پست: 1618 قیمتش هرچیم باشه ب نظرم ارزش داره اگر تاثیر بذاره فقط در مصرفش مداومت کن.ببینیم ابرو کمون می شی شوخی کردم اندکی صبر سحر نزدیک است