2777
2789

قرار بوده چندماه صبر کنم بعداقدام کنم الان ۳۰روز مونده به اقدامم ولی هرچی نزدیکتر میشم استرس شدیر میگیرم..این استرسم فقط بخاطر زایمانه ک میترسم.من سزارین باید بشم و واقعافقط واس همین خیلی استرس میگیرم بچه اولم هم داره میشه پنج سالش واقعا نمیخام تفاوت سنیشون انقد زیاد باشه...یسزی ب شوهرم گفتم.گفت هروقت امادگی داشتی بیا...زیادم اصراری نمیکنه ها خودم میخام بچم تنهانباشه واقعا...چکااارکنم توروخدا بگین چجوری خودتونو اروم‌میکنید؟ 

سزارین اولم بابیحسی بودم و گردن درد گرفتم کلا...احساس پیری میکنم بااین سن کم..

قرار بوده چندماه صبر کنم بعداقدام کنم الان ۳۰روز مونده به اقدامم ولی هرچی نزدیکتر میشم استرس ش ...

منم خیلی دلم میخاد برا دومی اقدام کنم بچه اولم هم 7 سالشه دیگهتفاوت سنیشون زیاد شد ولی همش استرس کرونا رو دارم ولی شوهرم خیلی دلش میخاد اصلا نمیدونم چکارکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خیلی دلم میخاد برا دومی اقدام کنم بچه اولم هم 7 سالشه دیگهتفاوت سنیشون زیاد شد ولی همش استرس کرو ...

کرونا معلوم نیست تا کی باشه... 

خدایا شکرت امروز یه روز بعد موعودم 11تیروبی مثبت بعداز 11ماه اقدام.....امروز5مرداد سال 99 ومن 8هفته ساعت 11ونیم سونوگرافی ومن صدای قلب فندوق شنیدم زیباترین حس دنیا بعد از 9ماه15 اسفند 99مهرساخانم دنیا اومد.... خوش اومدی به دنیام دخترکم.... 

ببین قبول که سزارین سخته اما دختر قوی باش خدا تو ما یه چیزی دیده که این مسئولیت رو به عهده ما گذاشته.منم اقدامم برا بچه دوم.ممتظر موعدمم.فقط توکل به خدا جوابته

خدایا شفایم را از تو میخواهم و بس
حالا اووو تا زایمان بهش فکر نکن فعلا ۷ خان ویار رد کن من هنوز تو مرحله ویارش گیر کردم بچه اولمه  ...

نمیتونم بهش فکر نکنم.... وقتی یذره کار کنم مثلا خونه روتمیز کنم و فلان گردن دردم اوت میکنه با ۲۸سال سن واقعا حس پیری میکنم...

قرار بوده چندماه صبر کنم بعداقدام کنم الان ۳۰روز مونده به اقدامم ولی هرچی نزدیکتر میشم استرس ش ...

وای عزیزم فعلا باردارشو و مرحله ویار رد کن... اون مرحله اش هم میگذره.... بعد ک بچت ببینی همه درد ات یادت میره... من بچه اولم هست... اصلا استرس زایمان ندارم.... چونکه اونقدرعاشق بچم هستم ک باورنمیشه بیاد بغلم 

خدایا شکرت امروز یه روز بعد موعودم 11تیروبی مثبت بعداز 11ماه اقدام.....امروز5مرداد سال 99 ومن 8هفته ساعت 11ونیم سونوگرافی ومن صدای قلب فندوق شنیدم زیباترین حس دنیا بعد از 9ماه15 اسفند 99مهرساخانم دنیا اومد.... خوش اومدی به دنیام دخترکم.... 

بی حس ک کردن تا ۱۲ ساعت نباید سرتا بالا بیاری 

میدونم سخته ها ولی قانونش اینه اگه اینا رعایت کنی چیزیت نمیشه

میشه واسه سلامتی نی نی دعا کنید🙏🏻🙏🏻🙏🏻
وای عزیزم فعلا باردارشو و مرحله ویار رد کن... اون مرحله اش هم میگذره.... بعد ک بچت ببینی همه درد ات ...

عزیزم.خوش بحالت....من تازه دوروزه سرپا شدم سر سز اولی...ولی دردش موند و حس میکنم پیرترمیشم باسز دوم...😑زیبایی و همه چیزم میره همش ازترس ورزش و فلان میکنم