2777
2789
عنوان

من حرف میزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 54 پست
مثلا چی بگی؟ 

چ میدونم ی بار ک سر لباس پوشیدن خودم و شوهرم گفت چ جنسی چ رنگی دوس دارید منم بهش میگم فلان رنگ فلان مدل .بعد یهو میگه ن زشته و فلان من اونجا محکم بهش بگم لباس خودمه ..دوس ندارم نطر بدید ...یا مثلا تو اون قضیه  کارت ملی سیم کارت ..ک میگفت ن کارت ملی نمیخواد بابد میگفتم حالا برو وقتی برت گردوندن متوجه میشی میخای یا ن ..چ نفعی برا من داره تو ببری یا ن بخاطر خودت مسگم  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جاریت چی گفت؟؟؟

هیچی ب جاریم گفت اتو چ مارکی خریدی جاریمم گفت مثلا ایسان ..اونم هی گفت ن بدرد نمیخورن اینا خوب نیستن و فلان ...اوه ..هی گفت اخرش جاریم گفت ن خیلیم خوبه دختر عمم مثه مال متو میخواد بخره ..مادرشدهرم گفت ن بنطر من اثن خوب نیس جاریمم انقد کل کل کرد تا اخرش مادرشوهره خسته شد ول کرد تهش جاریم میخندید ..البتع اخرشم تیکه انداختا گفت این اتو خوبه وقتی بیای خونمون تو رو باهاش صاف میکنم ببین چقد خوبه 🙃اون بی تربیتم هستا تیکه خیلی میندازه

هیچی ب جاریم گفت اتو چ مارکی خریدی جاریمم گفت مثلا ایسان ..اونم هی گفت ن بدرد نمیخورن اینا خوب نیستن ...

پس کلا دلش میخاد با همه لج کنه....بزار هر چی بگه شما حرف خودت رو مودبانه بزن ..هر چی گفت جواب نده و با بقیه مشغول شو..و بلند بخند...هر چقد کمتر بش اهمیت بدی کمتر اعصابت خرد میشه....

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
پس کلا دلش میخاد با همه لج کنه....بزار هر چی بگه شما حرف خودت رو مودبانه بزن ..هر چی گفت جواب نده و ...

جاریم مسخرش میکنه تیکه میندازه بهش جرلت نمیکنع ..من ک با ادبم بیشتر گیر میده یا باید منم کل کل بکنم ..بفهمه ی من ماس چقد کره داره یا باید  کم محلی کنم 

چ بی تربیته ..چش نداره ببینه ......مادرشوهرمن چرا اینجوری میکنه با م؟ب نطرت دلیل ایشون چیه

اونم یه جور عقده است هیچ فرقی نمی کنه

سعی کن بیشتر ساکت باشی هم آرامش داری هم احترام خودت رو نگه داشتی

حتی اگه کاملا حق با شما باشه ولی جوابش رو بدی در نظر بقیه میشی آدم بده،چون اون مادرشونه و قطعا از تو براشون عزیزتره

پدربزرگ من بارها در مورد یه جیزی که حق باهاش نبود صحبت کرده بود و مامان و بابا رو خراب میکرد ولی مامانم فقط یه بار جوابش رو داد تا مدتها همه باهاش سرسنگین بودن و پشت سرش حرف میزدن ،عمه هام خیلی ازش ناراحت بودن میگفتن بابامون هرچقدر هم حرفش اشتباه باشه بزرگتره باید احترامشو نگه میداشت و...

اونم یه جور عقده است هیچ فرقی نمی کنه سعی کن بیشتر ساکت باشی هم آرامش داری هم احترام خودت رو نگه دا ...

ولی جاریم مثه من ساکت نیس همه حرص دلشو خالی میکنه و میره ..ی بارم حتی به مادرشوهرم گعت تو شوهرمنو بزرگ کردی ن منو نسبت ب من حقی نداری بخای اذیتم کنی 😑ولی من ساکت ساکتم🙃😒

بیخودی وارد جزئیات نشو , شخصیت آدما تغییر نمی کنه , ذره بین رو بزار کنار خیلی عادی و مختصر باهاش هم کلام شو , نیازی به این همه حساسیت  نیست !!!! 

اگه این طوری که اینجا مطرح کردی دائم ذهنتو در گیر کنی , دراز مدت برات مسئله ساز میشه !!!!!

مامان خانم مهندس و آقای دکتر هستم.عاشق خدا,طبیعت,موسیقی,شعر و ادبیات ام