مادرشوهرم اصن یهو میترسه هول میکنه 😑واکنش تند نشون میده ..حرفامو به عنوان انتقاد میپذیره تو ذهنش .بیایین بگین چ فکری میکنه ؟؟؟؟؟؟
مثلا خواهرشوهر کوچیکم دیروز رفته بود مدرسه گوشیشم برده بود ..بعد ک اومد به من گفت اصن گوشیو بیخودی بردم ..اونجا الوده بود نتونستم دربیارم گفتم گوشیو ادم دربیاره از کیفتشمیشه منبع میکروب 🤣باخنده میگفتیما یهو مادرشوهرم میگه نهه نههه این اصن درنیاورده گوشیو ..🤨😐(من ک باخواهرشوهرم داشتم حرف میزدم بعدشم فازش چیه )من ن دستور دادم ن انتقاد کردم همینطوری داشتم واقعیتو میگفتم ..یا ی بار داشت میرفت لوازم خرید به من گفت بنطرت ماسک بزنم گفتم اره بزن خطرناکه یهو بهش برخورد گفت ن کسی ماسک نمیزنه اصن ۰😳🤔ی بارم گفتم برا من سه تا ماسک بخر اگه رفتی بیرون .پولشو بهت میدم خلاصه خرید و مشکی بود .دوتاش واسع خودمون بود یکیشو میخواستم بدم زن عموم زن عموم گفت سفید بود بهتربود...بعد ی روز به مادرشوهرم گفتم اینجایی که ماسک خریدی از همینا سفیدشم داشت..؟یهو گفت مشکی چشه مگه مردم مشکیم استفاده میکنن ک (اولا ک واسه زن عموم میخواستم بعدشم ایشون فک کرده من گفتم مشکی ک توخریدی نمی پسندم) چرا اینجوریه ..ی بارم تو حیاط پارچ لیوان بناهای برادرشوهرم بود ..اومدم خیلی اروم ب مادرشوهرم گفتم لیوانا یادتون رفته بیارید تو ..حالا من خودم کیف و چادرم دستم بود ورگرنه می اوروم ...یهو ب خودش پرید گفت بذار باشن همونجا طوری نیس 🤬ی جوری نگاه کرد تو مثلا نگووو ..بعد خترش گفت مامان برو بیاد میشکنه ..گفت ن نمیشکنه کی گفته میشکنه🙃شوهرم گفت اره پول اضافی داری لابد ...اون موقع رفت اورد ...خوب حرف بدیم نمیزدم ک