2777
2789
عنوان

کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 61 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسر من دو هفته پیش ازمایش مثبت بود باز مجدد امروز پی سی ار داده چند روز دیگه جواب میاد هیچ علایمی ا ...

اگرم مثبت بشه اگر دوازده روز از شروع علایم گذشته باشه و هیچ تب و بی‌حالی نداشته باشه دیگه قرنطینه نمی‌خواد 

عزیزم نگران نباش 

تو خونه ماسک بزنید که بچه نگیره

من شوهرم مثبت شد ولی خداروشکرمن نگرفتم

#کودک_همسری.به شدت مخالف ازدواج زیر 18 ساله م    با تنبیه بدنی کودکان مخالفم.مادری که بچه تو کتک میزنی زخم های جسمیش خوب میشه ولی هیچوقت زخمی که به روحش میزنی خوب نمیشه.                    لطفا کسی رو قضاوت نکنید  
همسر من دو هفته پیش ازمایش مثبت بود باز مجدد امروز پی سی ار داده چند روز دیگه جواب میاد هیچ علایمی ا ...

عزیزم انشالله که جواب تستشون منفی میشه و خیال شما هم راحت میشه 

خودت رو نگران نکن عزیزم 

اسم کاربریم به خودم مربوطه ،جواب آدمای گستاخ و بی تربیت رو هم نمیدم . سرتون تو کار خودتون باشه نه تو ....دیگران 😁
اگرم مثبت بشه اگر دوازده روز از شروع علایم گذشته باشه و هیچ تب و بی‌حالی نداشته باشه دیگه قرنطینه نم ...

از اول گرفت فقط بی حالی و کمر درد داشت همین که بعد چند روز خوب شد ۱۴ روز شد که امروز رفت ازمایش منفی براش مهمه چون شرکت باید نشون بده تا بتونه بره سر کار

عزیزم نگران نباش  تو خونه ماسک بزنید که بچه نگیره من شوهرم مثبت شد ولی خداروشکرمن نگرفتم

من همش ماسک رو صورتمه شوهرمم تو یه اتاقه دیگس ولی میرم پیشش و میام بلخره الوده میشم پسرمم هی میاد میچسبه بهم بیشتر از اینکه بار دومه ترسیدم چون میگن هربار بدن ضعیفتر میشه

ان شالله برای سرکارش نگرانیم این ماه درست و حسابی نرفت اصلا 

عزیزم فعلا سلامتی همسرتون در اولویته 

انشالله که به کارشون هم میرسن ، نگران نباشید 

اسم کاربریم به خودم مربوطه ،جواب آدمای گستاخ و بی تربیت رو هم نمیدم . سرتون تو کار خودتون باشه نه تو ....دیگران 😁
فامیل ما هر کی گرفته دوباره مبتلا شده ربطی نداره اصن

پیج دکتر حسام خضری رو ببینید . توضیخاتش خیلی طولانیه ، حوصله ندارم بنویسم 

بعد اینکه فامیل شما به فاصله ی چند ماه مجدد گرفتن ؟

تست ها بشدت خطا دارن . بقول دکتر هاشمیان در حد شیر یا خط 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩