2777
2789
عنوان

کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 61 پست
من همش ماسک رو صورتمه شوهرمم تو یه اتاقه دیگس ولی میرم پیشش و میام بلخره الوده میشم پسرمم هی میاد می ...

نگران نشو غذاشو بذار پشت در خودش برداره 

#کودک_همسری.به شدت مخالف ازدواج زیر 18 ساله م    با تنبیه بدنی کودکان مخالفم.مادری که بچه تو کتک میزنی زخم های جسمیش خوب میشه ولی هیچوقت زخمی که به روحش میزنی خوب نمیشه.                    لطفا کسی رو قضاوت نکنید  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم فعلا سلامتی همسرتون در اولویته  انشالله که به کارشون هم میرسن ، نگران نباشید

بله درست میگید خدا رو شکر حالش خیلی خوب الان چند روز اول درد زیاد داشت و خدا روشکر من و پسر علایمی نداریم مبتلا نشدیم 

عزیزم ویتامین دی خیلی خطرناکه برای کرونا

این حقیقت ندارد من تو اینستا خیلی پبجدهای پزشکی معتبر دنبال میکنم همشون موافقت با ویتامین دی اتفاقا پریشب تو لایو دکتر کی بحث شد با یه خانمی که ادعای اختراع درمان کرونا داره و با ویتامین دی مخالفه که دلایل مخالفتش اصلا علمی نبود و فقط بر اساس چندتا مقاله ی آزمایشی نه بالینی مخالفت میکرد

این حقیقت ندارد من تو اینستا خیلی پبجدهای پزشکی معتبر دنبال میکنم همشون موافقت با ویتامین دی اتفاقا ...

اره عزیزم همون دکتر محمد پورو میگم من از اسفند دارم دنبالش میکنم دکتر کی اصلا به حرفاش گوش نکرد چون خودش مدرکی نداشت این دکتره تمام درمانش و با مدرک علمی داشت نشونش میداد اون چون جوابی نمیتونست بده لایوو ترک کرد چین بخاطره ویتامین سی الان بدون ابتلا شده ویتامین دی ادمو میکشه

تمام دکترا راجع این خانم اطلاع رسانی کردن که توجه به حرفاشون نکنید عزیزم بعد شما ایشونو معرفی هم میک ...

عزیزم اونا مخالفت میکنن چون میخوان کشور به همین منوالی که الان داری میبینیپیش بره. ای خانوم گواهی ثبت داره مجوز گرفته واسه درمانش اگه دروغ بود که بهش مجوز نمیدادند

اره عزیزم همون دکتر محمد پورو میگم من از اسفند دارم دنبالش میکنم دکتر کی اصلا به حرفاش گوش نکرد چون ...

اتفاقا برعکس این خانم اصلا نذاشت دکتر کی حرف بزنه از تمام سوالاتی طفره رفت و حرفاش فقط بر اساس چهارتا مقاله ی آزمایشگاهی بود این خانم پزشک نیست دکترای آناتومی داره تو وحدت با حرف های اینجور اونا جون خودتون و خانوادتون به خطر نندازین

شایعه س عزیزم توجه نکنید . اگه کمبود ویتامین دی دارید حتما استفاده کنید .

دقیقا به خانمی تو اینستا به اسم خانم محمد پور این شایعات رو درست کرده بدون ماسک می‌ره تو ای سیو و با جون مردم بازی می‌کنه 

دقیقا به خانمی تو اینستا به اسم خانم محمد پور این شایعات رو درست کرده بدون ماسک می‌ره تو ای سیو و با ...

دقیقا . آدم دو دقیقه می‌ره تو پیج این خانم وحشت می‌کنه .نمی‌دونم یه سری چه جوری ایشونو فالو دارن. من که کلا بلاکش کردم که پستاش برام نیاد . 

پیج حسام خضری رو از پیج دکتر هاشمیان دیدم و فالو کردم . آنقدر آرامش میده به آدم . 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
دقیقا به خانمی تو اینستا به اسم خانم محمد پور این شایعات رو درست کرده بدون ماسک می‌ره تو ای سیو و با ...

اگه پزشکایه ما درست میگن پس چرا وضع کشورمون از همه داره بدتر میشه؟؟

بنظرم برین تو پیجش مطالعه کنید بعد تصمیم بگیرید ایظون فقط میگه ویتامین سی برای درمان خیلی کمک کننندس و چین ازش استفاده کرد

نمیدونم عزیزم من فعلا دارم از دستورش استفاده میکنم اگه زنده موندم ینی درست میگه

کاش شوهرتونو قرنطینه میکردین 

اگه مبتونید بچه رو پیش کسی بزارین اگه نه ماسک بزنید و فاصله زیاد

بچه ها احتمالش کمتره که بگیرن خدای نکردم بگیره شاید خفیف باشه 

بی تفاوت باش چون هر چیزی ارزش فکر کردن ندارد شادی چیزی نیست جز داشتن تن سالم و یک حافظه ی ضعیف