2777
2789
عنوان

کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 61 پست
این پیج و ببین cancer  nutrition

دقیقا دیدم و کاملا حرفاش غیر علمی و بی پایه اساسه عزیزم شما خودت فکر کن به نظرت از روی مقاله در مورد یه ویروس دیگه میشه نتیجه گرفت برای یه ویروس جدید هر تحقیق علمی یه پروژه داره که باید مرحله به مرحله پیش باید اول روی موش آزمایش بشه بعد روی دو گروه انسان ک مثلا به صد نفر تو آزمایشگاه ویتامین سی بدن به صد نفر ندن بعد برسی کنند آیا اونایی که ویتامین سی گرفتن دچار کرونا شدن یا نه و اونایی ک ویتامین نگرفتن چطور علاوه بر اون خیلی چیزای دیگه باید بررسی بشه همینجوری بر اساس چهارتا مقاله درباره ویروس های دیگه ک نمیشه نظریه داد

اگه پزشکایه ما درست میگن پس چرا وضع کشورمون از همه داره بدتر میشه؟؟ بنظرم برین تو پیجش مطالعه ...

ربطی ندارد گلم منم از دستورات ایشون پیروی نکردم و کرونای خفیف گرفتم زنده هم موندم

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اگه پزشکایه ما درست میگن پس چرا وضع کشورمون از همه داره بدتر میشه؟؟ بنظرم برین تو پیجش مطالعه ...

بقول دکتر شادی که میگه ننه اقدس هم میاد میگه من فلان اش رو خوردم و خوب شدم و میگه اون اش معجزه می‌کنه و به همه پیشنهاد می‌کنه . در صورتی که چه اونو میخورد و چه نمی‌خورد ، خوب میشد . چون نود و هشت درصد مبتلایان خوب میشن اونم بدون دارو . 

الان هم خوردن ویتامین سی اشکالی نداره عزیزم ولی نقش درمانی نداره.

و ویتامین دی هم در صورت کمبود بدن ، هیچ خطری نداره مصرفش. 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
دقیقا . آدم دو دقیقه می‌ره تو پیج این خانم وحشت می‌کنه .نمی‌دونم یه سری چه جوری ایشونو فالو دارن. من ...

وحشت از چیش دقیقا علمی میگه ویتامین دی جذبه کلسیمو میبره بالا و کلسیم باعث انتشار ویروس میشه اینکه هیچ مکملی بدون اینکه ازمایش بدید و مصرف کنید که همینطور خطرناکه بعد چجوری پزشکایه ما میگن دو هفته یکبار دی استفاده کنید ایشون میگه اگه ازمایش دادید دی کم بود از سلامت کبد و کلیه اطمینان حاصل کنید اگه مشکل از اونجا نبود مکمل و مصرف کنید چون توی بیشتر موارد کمبود دی بخاطره کبد چرب اتفاق میوفته

چون مردم رعایت نمیکنن چون ماسک نمی‌زنم چون مهمونی میرن چون دور همی میگیرن چون عروسی ها پابرجاست چون مسافترا سر جلسه چون مراسم عزاداری تعطیل نشد چون مدارس باز شد چون تشیع جنازه استاد شجریان جمعیییتی بود با این اوصاف اگر کنترل شده بود جای تعجب داشت

کاش شوهرتونو قرنطینه میکردین  اگه مبتونید بچه رو پیش کسی بزارین اگه نه ماسک بزنید و فاصله زیاد ...

شوهرم تو اتاق میمونه عزیزم ولی متاسفانه یک روز گذشت تا فهمیدیم کروناست و رفت تو قرنطینه پسرمم مامانم گفت ببرمش ولی انقدر که بهم وابستس ترسیدم بیشتر عذاب بکشه سیستم ایمنیش ضعیف بشه

وحشت از چیش دقیقا علمی میگه ویتامین دی جذبه کلسیمو میبره بالا و کلسیم باعث انتشار ویروس میشه ا ...

همین که جذب کلسیم باعث کرونا میشه خودش دلیل بر سطح پایین سواد ایشون داره . من تمام اینها و خوندم و نقضش رو توسط پیج دکترهایی که دارم رو هم خوندم . من نمیتونم شما رو مجبور کنم به کاری عزیزم .

شما دوست داری حرفای اون خانم باور کنی ، پس نمیشه کاری کرد .

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
شوهرم تو اتاق میمونه عزیزم ولی متاسفانه یک روز گذشت تا فهمیدیم کروناست و رفت تو قرنطینه پسرمم مامانم ...

ایشالا که نگیره عزیزم دوست من همشون گرفتن غیر از بچش 

بی تفاوت باش چون هر چیزی ارزش فکر کردن ندارد شادی چیزی نیست جز داشتن تن سالم و یک حافظه ی ضعیف
دکتر کی و دکتر شادی هم فالو کن کاملا علمی هستن و عالی 

حتما فالو میکنم و نگاه میکنم عزیزم

ولی شماهم اونو فال کن ببین دقیقا کارازمایی بالینی انجام دادن برای طرحشون و مجوز گرفتن

همین که جذب کلسیم باعث کرونا میشه خودش دلیل بر سطح پایین سواد ایشون داره . من تمام اینها و خوندم و ن ...

دقیقا تو لایو دکتر کی این خانم آنقدر بی احترامی کرد که من ب دکتر حق دادم از لایو خارج بشه انگار فقط داشت ارائه دانشگاه میداد هرچی دکتر کی ازش‌یوال میپرسید اجازه حرف زدن ب دکتر کی نمی‌داد حرفاش اصلا منطقی نبود ولی نمیذاشت دکتر کی نظرشو بگه به نظر من هیچی هم که نباشه رفتارش به دور از شخصیت بود که وقتی دکتر کی حرف میخواست بزنه سکوت نمیکرد و با بی احترامی به حرفهای خودش ادامه میداد هر سوالی که دکتر کی میپرسید طفره می‌رفت و حرفهای خودشو میزد 

حتما فالو میکنم و نگاه میکنم عزیزم  ولی شماهم اونو فال کن ببین دقیقا کارازمایی بالینی انجام دا ...

من پیجش رو نگاه انداختم گلم واقعا علمی نبود حرفاشون من اصلا مناظره رو ک دیدم جا خوردم از برخوردشان شما خودت به عنوان یه آدم عادی اگر داری با یه نفر صحبت می‌کنی و اون فرد بخواد نظرشو بهت بگه سکوت می‌کنی که حرف اونم بشنوی یا اینکه با بی توجهی و بی احترامی به حرف خودت ادامه میدی انگار حرفهای طرف مقابل تو نمیشنوی؟ و اینکه اگر یه نفر با خودت چنین برخوردی کنه نذاره حرف بزنی سوالات و جواب نده و بهت بی اعتنایی کنه انگار که نیستی اونجا و ترک نمیکنی؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز