2777
2789
عنوان

چرا آرایش کردن رو نشانه‌ی.....

357 بازدید | 43 پست

سلام نی‌نی‌سایتی‌های گل 🌸

حالتون چطوره؟

من صبح دیدم یه خانمی توی یه تاپیک گفته بود در ماه بیشتر از ۲ میلیون هزینه لوازم آرایش و آرایشگاهش هست بعد یهو چندتا کاربر دیگه کنگره درست کردن و گفتن کسی‌که انقدر هزینه می‌کنه برا لوازم آرایش فقر فرهنگی داره و یه چیزایی گفتن که دیگه نمیخوام تکرار کنم بس که این کلمات وقیح بودن

واقعاً من نمیتونم درک کنم ربط هزینه لوازم آرایش با بی‌فرهنگی و....چیه؟

یعنی الان در اطرافیان اونا هرکس برای زیباییش و آرایش کردن زیاد هزینه می‌کنه دچار فقر فرهنگی و...هست و اونایی که آرایش نمی‌کن آدم‌های با فرهنگ و متمدن؟😶

سارا مامانِ آیلین و آدرین👩‍👧‍👦 مدرس ریاضی 👩‍🏫

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای رسیدگی به پوست اشکال نداره ولی برای زیبایی و آرایش من زیاد ضروری نمیبینم

هر چند بازم حس میکنم غلو شده تو مبلغ

خصوصا تو کرونا که نمیشه آرایش کرد

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو

الان ی کرم روزانه 500تمن😑

با 2تمن نهایت دوتا رژلب و ی کرم و ی کانتور و ریمل خرید

ی فرصته عالی برای کسب و کار خانگی😃👈آموزش شمع سازی حرفه ایی🍺( امشب اف خورده حسابی😃) آموزش بافتنی جامع🧶، شمع سازی💞، عروسکای کچه دوزی شده🧸، مکرومه بافی🎽، زیورآلات رزینی💍، مینا کاری روی سفال🎨، گلدوزی فانتزی🧵. یِ اِکیپِ هُنَرستآنی💪. هزینه هر کلاس بینِ 120 تا 150 متغیر هست، اگر در یک روز دونفر تو یک کلاس اسم بنویسن، نفری 30هزار تخفیف، و اگر در یک روز 3نفر و بیشتر در یک کلاس اسم بنویسن نفری 40هزار تخفیف میدم بهشون 💪😍
چجوري حساب كرده ماهي ٢ ميليون😑

منم در عجبم بیشتر میشه

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖

نه بابا چه ربطی داره 

مثلا من دوس دارم ارایش کنم ولی اصلا حوصلم نمیکشه بزنم بعد پاک کنم صورتم بشورم😩😂

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت

سلام

اتفاقاً امروز با خواهرم حرف میزدم و بین حرفا گفت حدود ۶ میلیون‌ لوازم آرایش خریده و خواهرم نه دچار فقر فرهنگیه و نه دچار هیچ مشکل اخلاقی دیگه‌ای

کلاً بیشتر اطرافیانم برخلاف خودم زیاد برای این مسائل هزینه می‌کنن و هیچ کدوم هم بی‌فرهنگ نیستن

از نظر من احتمالاً اون کاربرها خودشون دچار فقر فرهنگی بودن

فقط اونهایی که مانتو جلوباز میپوشن رو بگووووو   *میخوام جنجال به پا کنم🤠🤠🤠*

😐😐ولمون کن توروخدا

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖

۲میلیون هزینه میکنه لیزر وپاکسازیم بره اینقدر نمیشه میشه 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
یه مشت زشت که بلد نیستن خودشونو آرایش کنن اینجوری میگن...دیگه کسی نیست که آرایش رو بد بدونه زن بودن ...

اهوم

فقط اونهایی که مانتو جلوباز میپوشن رو بگووووو   *میخوام جنجال به پا کنم🤠🤠🤠*

عاغاااا چرا همه مردا چشمشون میاد پایین😂😂😂😂اخه من زیر بلند هم میپوشم

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت