2777
2789
عنوان

کیا زایمان طبیعی تو ۳۸ هفته کردن

10654 بازدید | 24 پست

سلام دوستان کیا ۳۸ هفته زایمان طبیعی کردن من الان ۵ روزه رفتم تو ۳۷ هفته دو روز دیگه ۳۸ هفته میشم یعنی احتمالش است دردام بیان   بچه هم دختره سرش هم پاینه دو شبه درد مسانه دارم و سنگینی رو رحمم به رحمم فشار میاد راه که میرم بدتر میشه  شبا اصلا خواب ندارم وقتی میخوام این پهلو اون پهلو کنم استخوان  رحمم و رحمم بجور درد میگیره آیا امکانش است تو ۳۸ هفته زایمان کنم   بچه سومم است 

یک دخترم یک خواهرم یک همسرم یک مادر من دخترم قوی نباشم ضعیف نیستم

دختر دایی شوهرم که با هم باردار بودیم دو ماه پیش تو سی و هشت هفته طبیعی سومین بچششو به دنیا آورد 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر دایی شوهرم که با هم باردار بودیم دو ماه پیش تو سی و هشت هفته طبیعی سومین بچششو به دنیا آورد&nbs ...

تو چی تو چند هفته 

خوش زایی؟

ببخشید ولی حالم بد شد. یاده زایمان هام افتادم.

من از ۳۴هفته درد لگن و احساس شدید پایین بودن بچه داشتم‌. ولی ۴۱ دردم گرفت. پیاده روی خیلی زیاد کردم.۳ساعت توی یه روز

تو چی تو چند هفته 

من خودم تو سی و شش هفته و شش روز سزارین شدم طبیعی نبودم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
خوش زایی؟ ببخشید ولی حالم بد شد. یاده زایمان هام افتادم. من از ۳۴هفته درد لگن و احساس شدید پایین ب ...

دختر بود یا پسر

عزیزم کاملا ممکنه ۳۸ هفته به دنیا بیاد مخصوصا چون زایمان سوم هستین.بچه ها تون چند ساله هستن؟

یکی ۶ سال یکی ۵ سال  

اره عزیزم من ۳۸ هفته کمی کمردرد داشتم رفتم دکترزنان واسه چکاپ و معاینه گفت دوسانت باز شده بعد معاینه یهو دردام زیاد شد همون شب زایمان کردم انشالله به سلامتی دنیا بیاری

خدایا تو بساز .. تو بسازی قشنگ تره😍