2777
2789
عنوان

قلب درد در کودک

23701 بازدید | 35 پست

بچه ها تروخدا کسی میدونه راهنماییم کنه.دختر ۷ ساله دارم.الان بهم گفت مامان قلبم درد گرفت.دستشو گذاشت قشنگ روی سینه سمت چپ.اولین باره این حرفو زده به نظرتون چیکار کنم.نمیخوام تو این الودگی الان ببرمش دکتر.از بچگی مشکل قلبی نداشته.فروردینم ی بار بردمش کتر که خوب بود خداروشکر

دختر۹ ساله.پسرم

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

عزیزم خیلی از درد ها که به قلب میزنه مربوط به گوارش و معده است. 

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 

بچه ی خواهرشوهرم دقبقا۷سالش بودمبگفت قلبم دردمیکته بردنش متخصص قلب گفت این بچه مشکلی ندارن بخاطررشداستخوان وسن بعضی دردامیادسراغشون بعدیمدتت هم خوب شد

خودت مشکل قلبی نداری یاتوخونتون؟اخه من خودم دارم یمدت زیاذمیگفتم بشوهرم پسرمن دقبقامثل من می‌گفت قلبم دردمیکنه تندمیزنه 

وخدایی که بشدت کافیست

عزیزم من هروقت سرمامیخورم احساس قلب درد دارم.‌

و اینکه 

مادرشوهرش چندین سال دارو برای قلبش مصرف می‌کنه تهش ی دکتر فهمید معده اش بوده ....

نگران نباشذارامشت رو حفظ کن اگه مشکل جدی باشه خدایی نکرده ادامه پیدا می‌کنه برا ی لحظه و چند ساعت نیست

یه دکتر ببرعزیزم که خیالت راحت باشه

ایشالا که چیزی نیست

#کودک_همسری.به شدت مخالف ازدواج زیر 18 ساله م    با تنبیه بدنی کودکان مخالفم.مادری که بچه تو کتک میزنی زخم های جسمیش خوب میشه ولی هیچوقت زخمی که به روحش میزنی خوب نمیشه.                    لطفا کسی رو قضاوت نکنید  
شاید از معدشه

نمیدونم والا اصلا.ادم نمیدونه کدوم تصمیم درسته واقعا من تهرانم روز به روز کرونا داره اینجا پیشرفت میکنه.میتریم ببرمش دکتر.خدایی نکرده کرونا بگیره

دختر۹ ساله.پسرم
عزیزم ببرش دکتر خب میخوای تو این آلودگی دکتر نبریش طبق نسخه کاربرای این سایت عمل کنی پس؟ شگفتااااا ...

هیچکس نمیگه بهش تو‌خونه خودت شروع کن ب عمل قلب باز انجام دادن. ولی خیلیا تجربه ی مشابه دارن در اختیارش میذارن کمکش می‌کنه و حداقل آروم میشه...

عزیزم ببرش دکتر خب میخوای تو این آلودگی دکتر نبریش طبق نسخه کاربرای این سایت عمل کنی پس؟ شگفتااااا ...

من گفت کسی اینجا نسخه بده؟خودم عقلم نمیرسه ببرمش دکتر؟تو تهران روز ۳۰۰ نفر دارن میمیرن.از ترسم از بهمن تا حالا از خونه نرفتم بیرون.من از کسایی که بچه اشون مثل من این حرفو زدن نظر خواستم

دختر۹ ساله.پسرم