2777
2789
عنوان

میخوام از نو شروع کنم زندگیمو بسازم

1263 بازدید | 21 پست

برای دختری ک زمین خورده میخواد پاشه از نو شروع کنه

درسو دانشگاه بهتره یا یه حرفه مثل خیاطی و ارایشگری

میخوام خودم زندگیمو بسازم خودم ب خودم تکیه کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قطعاااا میتونی عزیزم.شک نکن

من بودم تحصیل.ولی ببین ب کدوم بیشتر علاقه داری و تایمت واسه کدوم ازادتره

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
۲۰_بیشتر دوست دارم کارمند بشم

اگه تو خودت میبینی کنکور بدی و رشته های پیراپزشکی یا فرهنگیان قبول شی صددرصددددد درس

اگر نه که حرفه یاد بگیر

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

۲۰_بیشتر دوست دارم کارمند بشم

خب سنی نداری اصلا میتونی دانشگاه بری و درس بخونی اگه میتونی همراهش ارایشگری رو حرفه ای یاد بگیری اگه بخوای به پولش فکر کنی ارایشگری خیلی خوبه و تو درس ها پزشکی و وکالتو اینا خوبه ولی پشتکار میخواد و علاقه اگه دوست داری فقط یه کارمند ساده بشی و فرقی نمیکنه کجا کار کنی میتونی تو یه رشته ای بری و ازمونای استخدامی شرکت کنی و جذب جایی بشی

👣