2777
2789

وقتی همه چیز درون خودته

و خدا افسار زندگیت رو سپرده دست خودت

متوجه میشی بیشتر این چیزا که تا حالا بهمون گفتن، حرفه

بلکه قانون جهان هستی خیلی زیباتر و راحتتره💜

وقتی همه چیز درون خودته و خدا افسار زندگیت رو سپرده دست خودت متوجه میشی بیشتر این چیزا که تا حا ...

مگه خدا نگفته همه چیزو واگذار کن بهم من خودم به حسابش میرسم پس چرا کاری نمیکنه 

یعنی خودمون باید دست به کار همه چیز بشیم 

بشیم لنگی اون

خدایا به قلبم آرامشی بده از جنس خودت 😔❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مگه خدا نگفته همه چیزو واگذار کن بهم من خودم به حسابش میرسم پس چرا کاری نمیکنه  یعنی خودمون با ...

عزیزم تو الان یه بحث کلی رو بیان کردی و من هم خیلی کلی نظرم رو گفتم

اما اگه دوست داشته باشی خیلی راحت میتونم دلایلم رو بهت بگم

آره عزیزم وجود داره فقط باید صبر داشته باشی و ناامید نشی

تا کی گلم تا وقتی که بمیرم احساس میکنم خدا با ادم بداس 😔

عزیزم تو الان یه بحث کلی رو بیان کردی و من هم خیلی کلی نظرم رو گفتم اما اگه دوست داشته باشی خیلی ...

گلم اگه زحمت نباشه چند نمونه اشو واسم بگو یه جورایی قانعم کن

تا کی گلم تا وقتی که بمیرم احساس میکنم خدا با ادم بداس 😔

تو هر چیزی رو باور کنی همون سرت میاد 

به خدا ایمان داشته باش و مطمئن باش چیزی برات بهتره رو واست میخواد اینطوری واقعا آروم میشی

شک نکن وقتی خدارو قبول داری به عدالتش هم نباید شک کنی 

نه گلم شک نمیکنم همه چیز من از خداس ولی بعضی وقتا میگم مس عدالت خدا کجا رفته پس چرا من نمیبینم

تو هر چیزی رو باور کنی همون سرت میاد  به خدا ایمان داشته باش و مطمئن باش چیزی برات بهتره رو وا ...

انشالله به امیدخدا😔

گلم اگه زحمت نباشه چند نمونه اشو واسم بگو یه جورایی قانعم کن

خب خدا گفتند که امورتون رو به من بسپرید

اماااااااا با ایمان و صبر

یعنی تو با تمام قلبت و بی چون و چرا میدونی خدا قراره بهت ( برای مثال) فرزندی سالم و صالح بده، و دیگه صبر میکنی و از زندگیت لذت میبری

این ایمان و صبر یه معجون بی نظیره

و خدا خواسته ما با استفاده از این فرمول، هم از زندگیمون لذت ببریم، هم به خواسته هامون برسیم،  و هم از همه مهمتر ارادت و توکل مون رو به وجود قدرتمند خودشون اثبات کنیم ( این یعنی دین یعنی اسلام به معنی تسلیم شدن)💜

2790
2778
2791
2779
2792