2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عدالتشو من دیدم و میبینم . اما کاش صبر میکردم . خیلی پشیمونم که چرا صبر جمیل نداشتم 😢

خوشبحالت عزیزم کاش منم یه روز ببینم

خدایا به قلبم آرامشی بده از جنس خودت 😔❤
خوشبحالت عزیزم کاش منم یه روز ببینم

من بعد 7 یا 8 سال بعد دیدم آ  .

هنوز بازم صبر کردم بقیشم ببینم فکر کنم یه 10 سال دیگه هم بگذره تا یه عدالت دیگشم ببینم .

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
خب خدا گفتند که امورتون رو به من بسپرید اماااااااا با ایمان و صبر یعنی تو با تمام قلبت و بی چون ...

تسلیم شدیم ولی چرا بعضیا خیلی سختی میکشن و سر ب زنگاه میمیرن چدا بعضیا بعد کلی سختی تو اوج جوونی میمیرن بعضیا صدسال عمر دارن

💕سلام💕  دنیا انقدر محدوده که پاسخگوی کیفر یکسری از آدما نیست  ولی قطعا تو جهان دیگه ...

بخدا خود بنده اگه کار اشتباه کرده باشم دقیقا همون ثانیه چوپشو میخورم ولی چرا همش من چرا خدا صدای منو نمیشنوه

تسلیم شدیم ولی چرا بعضیا خیلی سختی میکشن و سر ب زنگاه میمیرن چدا بعضیا بعد کلی سختی تو اوج جوونی میم ...

بحث عمر کردن و زندگی خیلی پیچیده و زیاده عزیزم

اما اگه بخوام خیلی جزئی بهت جواب بدم

باید بگم:   تمام زندگیه ما نشات گرفته از فکر و ذهن ماست،

همون چیزی که باعث تمایز ما از بقیه موجودات شده و بهمون مقام اشرف مخلوقات رو داده

برای مثال؛ اگه کسی از شخصی دلگیر باشه و دائم به نفرین و تلافی کار اون فکر کنه، خب زندگیش هم بر اساس همین افکارش پیش میره و مداااااام از همین قبیل مشکلات براش پیش میاد.

من بعد 7 یا 8 سال بعد دیدم آ  . هنوز بازم صبر کردم بقیشم ببینم فکر کنم یه 10 سال دیگه هم بگذره ...

این همه صبر کردم بقیه اشم صبر میکنم فقط میخوام ۱روز به عمرم مونده من وخونوادم شاهد عدالت خدا باشیم 

بخدا خود بنده اگه کار اشتباه کرده باشم دقیقا همون ثانیه چوپشو میخورم ولی چرا همش من چرا خدا صدای منو ...

شاید چون گناه بزرگ نمی کنید

دوستان عزیزم بی‌نهایت به دعای دلای قشنگتون نیاز دارم ❤️ التماس دعا 
خب خدا گفتند که امورتون رو به من بسپرید اماااااااا با ایمان و صبر یعنی تو با تمام قلبت و بی چون ...

عزيزم فك كنم تو پست اولت منظورتو درست بيان نكردي من اگه پست دومتو نديده بودم اينطوري برداشت ميكردم كه شما ميگي عدالت خدا و اينا نعوذ بالله همش حرفه و واقعيت نداره 

بنظرم پست اولتو حذف كن شما كه انقدر ديدگاهت زيباست به عدالت خدا😍

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍
عزيزم فك كنم تو پست اولت منظورتو درست بيان نكردي من اگه پست دومتو نديده بودم اينطوري برداشت ميكردم ك ...

ممنونم

اتفاقا عدالت خدا کاملا بر جهان حکمفرماست

اما نه به شکلی که عموم مردم قبولش کردن و بیان میکنن