2777
2789

من 18سالمه و امسال امتحان نهایی دارم امتحان مستمر ریاضی مو 12 دادم من فکر کردم از 15 نمره است چون بارم ها رو جمع کردم شد 15 بعد گفت نه از 20 نمره است اعصابم خورد شد گریه کردم و خیلی چیزها بدی بار معلم ریاضی ام کردم حالا پیشمونم چیکار کنم ؟؟؟ شنبه باهاش سرسنگین رفتار کنم یا هرچی پرسید به انگلیسی جواب بدم یا نه ازش معذرت خواهی کنم و منت شو بکشم 

پ.ن:  این رو هم اضافه کنم یکی از فامیل های بابام من الان چیکارکنم تا صورت مسئله رو پاک کنم 😢😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب قول مدیر مدرسه مون خیلی از خود راضی هستی خانومم زنگ بزن والدینت بیان😂😂😂

من از خود راضی نیستم از اینجا زورم میاد که امتحان 15 نمره رو از 20 نمره کرده 

من از خود راضی نیستم از اینجا زورم میاد که امتحان 15 نمره رو از 20 نمره کرده 

خب معلم ک با دانش آموز دشمنی نداره برو با احترام بگو آقای فلانی فکر میکنم اشتباهی تو محاسبه نمره م رخ داده امکانش هست یا وقت دارید کمکم کنید؟ اگه یکی اشتباه کرد نباید ب فحش بستش که در ضمن اون معلمه تو دانش آموز کارت دستش گیره قلدر بازی در نیار زیرک باش و با آرامش حقتو بگیر 

چجوری بگم مثلا شنبه بهم یاد بده زیرک بودن رو 

دیگع تر زدی ولی شنبه برو عذر خواهی کن بگو ببخشید ک من از کوره در رفتم و عصبانی شدم واقعا شرمنده ام... بعد ک معذرت خواهی کردی تو یه فرصت دیگع ازش بخواه ک نمره تو نگاه کنه 

دیگع تر زدی ولی شنبه برو عذر خواهی کن بگو ببخشید ک من از کوره در رفتم و عصبانی شدم واقعا شرمنده ام.. ...

باشه قصد خودم همینم که ازش عذر خواهی کنم چجوری بهش بگم معذرت میخوام 

دیگع تر زدی ولی شنبه برو عذر خواهی کن بگو ببخشید ک من از کوره در رفتم و عصبانی شدم واقعا شرمنده ام.. ...

چی بگم دوباره  دعوا نشه آرامش خودم رو چطوری حفظ کنم