2777
2789

دوستان من من ی خیلی فوری دارم هر چی زنگ میزنم ب ۱۲۳ اولش ی صدای ضبط شده میگ شما با اورژانس اجتماعی سازمان بهزیستی تماس گرفته اید جهت اشنایی با خدمات خط عدد ۱ و جهت ارتباط با کارشناسان عدد ۲رو وارد کنید 

بعد مثلا میزنم. ۲ وصل نمیشه اصلا بهشون و بعد مشغولی میزنه قطع میشه!

شماها رنگ زدین چرا مسخره ها جواب نمیدن  شورش رو در اوردن! چ جوری زنگ زدین ک وصل شده؟

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا پیگیری نمی کنن الکی زنگ نزن منو بدبخت ترم کردن خداازشون نگذره

شما واسه چی زنگ زدین؟

من یبار برا مامانم زنگ زدم اصلا حرفمو‌ باور نکرد و خیلی بد برخورد کرد و پیچوند ...

اصلا پیگیری نمی کنن الکی زنگ نزن منو بدبخت ترم کردن خداازشون نگذره

من ب خاطر ی چی مهمی میخوام زنگ بزنم شاید فرجی بسه شما زنگ زدین جواب دادن از من ک اصلا جوابم نمیدن 

چ جوری زدید جواب دادن ؟ کد خاصی یا نمیدونم

شما واسه چی زنگ زدین؟ من یبار برا مامانم زنگ زدم اصلا حرفمو‌ باور نکرد و خیلی بد برخورد کرد و پیچون ...

واقعااا؟ چ قدر مسخره ان ایناااا! من واسه خودکشی 😶

اره من زنگ زدم یه بار یه پسربچه خیلی کوچولو داشت اشغالارو میگشت 😐🖐 خیلیم زود اومدن و پیگیری کردن ...

🤣🤣🤣 شوخی میکنی یا واقعا ؟

شما واسه چی زنگ زدین؟ من یبار برا مامانم زنگ زدم اصلا حرفمو‌ باور نکرد و خیلی بد برخورد کرد و پیچون ...

من حضوری رفدم با کلی اختلاف گف زندگیتو بساز و منو بردن خونم

شش ماه خونه مامانم مونده بودم و ب سختی دل مامان بابامو یکم نرم کرده بودم ولی هیچی ب هیچی خدالعنتشون کنه

باذِهْنِتَمْ مِصِ شِکَمِتْ رَفْتارکُنْ آشْغالْ بِ خورْدِشْ نَدِعْ🖤
من حضوری رفدم با کلی اختلاف گف زندگیتو بساز و منو بردن خونم شش ماه خونه مامانم مونده بودم و ب سختی ...

عجبببببب چ مسخرهههههه ان اینااااا ایرانه دیگ ایران خواهرم

من ب خاطر ی چی مهمی میخوام زنگ بزنم شاید فرجی بسه شما زنگ زدین جواب دادن از من ک اصلا جوابم نمیدن&nb ...

عزیزم همه کارشون مهمه من زنگ نزدم حضوری رفتم

باذِهْنِتَمْ مِصِ شِکَمِتْ رَفْتارکُنْ آشْغالْ بِ خورْدِشْ نَدِعْ🖤