2777
2789
عنوان

بهاره رهنما

262 بازدید | 17 پست

چند ستلشون هست اخه تا بنده خدا ی عکسی میزاره همه میگن برو شناسنامتوببین اخه مگه لباس پوشیدن و شیک بودن به سن و ساله یعنی من وقتی ۴۰ یا ۵۰ سالم شد نباید شیک بپوشم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

راستش از بازیگریش خوشم نمیاد اما این که بگن از سنت خجالت یکش اشتباهه مگه زیبایی و شیک پوشی و کلا شاد زندگی کردن به سنه ؟

متاسفانه ماها عاشق زنای کتک خورده ای هستیم که به وقولی میسوزن و میسازن و پیر میشن و تو ۲۰سالگی پیر میشن 

راستش از بازیگریش خوشم نمیاد اما این که بگن از سنت خجالت یکش اشتباهه مگه زیبایی و شیک پوشی و کل ...

اره واقعا تا چیزی نشده هم‌میگن خاک بر سر ایجور زنای زن فلانی بدبخت باهمچی میسازه ای بدم‌میاد از این حرفا

اگه بخوای به حرف مردم زندگی کنی عزیزم به خودت میای میبینی پیر شدی و کلی حسرت رو دلت مونده و هیچکدوم از کارایی که دوست داشتی رو نکردی و تو مسیری رفتی که اصلا مسیر تو نبوده! 

به قول شوهرم میگه تو خونه ات تا سقف از طلا باشه، اونی که بخواد حرف مفت بزنه همین که پاشو از در بذاره بیرون میگه دیدید چقدر طلاش زرد بود؟! 😂 

اینو یادت باشه همونایی که ایشون رو مسخره میکنن، خودشون پر از عقده و حسرت و آرزوهای سرکوب شده هستن که میخوان با خالی کردن دل بقیه اونارو هم از زندگی کردن به سبک دلخواهشون دلسرد کنن

باغ وحش ؛ تنها زندانی که زندانی هاش بیگناه ترین هستن 💔

زندگیش ک ب من ربطی تداره. دنبال نمیکنم و خبر ندارم. ولی احتمالا منظور مردم اینه ک تیپ دختر جهارده ساله نزنه. البته نمیشه گفت حریم خصدصیشه. این افراد ب خواست خودشون حریم خصوصی ندارن. 

مث خانمای نی تی سایت ک تاپیک‌میزنن و سوال مبپرسن. جواب میدیم، میگن ب تو چه! 

خوب تاپیک یعنی دعوت 

صفحات محازی و بلگر شدن و... یعنی دعوت دیگزان ب حرین خصوصی. 

ضمنا سلبریتی ها نوع شغلشون اینه ک حریم خصوصی ندارن. نمیتونن زندکیشون وسط جانعه پهن کنن و بگن بقیه چشم و دهنتون ببندید

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞