2821
2789
عنوان

عکس النگو 😊

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 36 پست
پول خرج میشه و بهترین کار همین خریدن طلا هست که هم استفاده کنی و هم پس انداز  مبارکت باشه

ممنون عزیزم سایت خراب بود نشد عکسشو بذارم 

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
گرمی چند براتون حساب کرد با کارمزد و اجرت و مالیات عزیزم ؟؟

والا باید برم فاکتورش رو ببینم 

اما کلا شد یازده هفتصدوپنجاه 

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

یه النگو خریدم شد یازده میلیونو هفتصدو پنجاه  باید برم فاکتورشو ببینم گرمی چند بوده

مرسی...منم ۱۵ دارم میترسم بخرم ارزون نشه

خدایا خودت معجزه کن برامون ما هم صاحبخونه بشیم دوستی که امضامو میخونی میشه لطفا به نیت حاجتم یه صلوات مهمونم کنی🤗...من به دعا در حق همدیگه خیلی اعتقاد دارم مطمئنم دعاهاتون برام معجزه میکنه...مرررررسی 😘😘
والا باید برم فاکتورش رو ببینم  اما کلا شد یازده هفتصدوپنجاه

راستی اسی ببین چندگرمه

خدایا خودت معجزه کن برامون ما هم صاحبخونه بشیم دوستی که امضامو میخونی میشه لطفا به نیت حاجتم یه صلوات مهمونم کنی🤗...من به دعا در حق همدیگه خیلی اعتقاد دارم مطمئنم دعاهاتون برام معجزه میکنه...مرررررسی 😘😘
همین که تونستی بخری کلیه دیگه به ساده و پیچیده اش گیر نمیدیم

ممنون عزیزم ان شاءالله ک همه بخرن و ب خوشی استفاده کنن

منم دقیقا شرایط شما رو دارم 

واااای خیلی سخته..منکه بشدت ترسوام اگه ارزون بشه سکته رو زدم 😅

والا باید برم فاکتورش رو ببینم  اما کلا شد یازده هفتصدوپنجاه

کلا وزنش چقدر نوشته 

ببخشید می پرسم چون دوشنبه رفتم طلا بخرم گرمی ۱۳۲۰ بود حدودا واسم با همه اجرت و کارمزد و مالیات بین ۱۵۵۰ تا ۱۶۰۰ در میومد 

راستی اسی ببین چندگرمه

۷ گرم

راستی اسی ببین چندگرمه

نوشته وزن طلا سوت گرم زیر سوت نوشته ۸۹۰ زیر گرم نوشته ۷

کلا وزنش چقدر نوشته  ببخشید می پرسم چون دوشنبه رفتم طلا بخرم گرمی ۱۳۲۰ بود حدودا واسم با همه ا ...

نوشته وزن طلا سوت گرم 

زیر سوت نوشته ۸۹۰

زیر گرم ۷

من تیرماه حدود ۱۱۰ گرم فروختم ، پولشو لازم داشتیم گرمی ۷۲۰ فروختم  الان می خوام کم کم بخرم&nbs ...

منم ۳۳ گرم داشتم گرمی ۷۳۰ بود فروختم واسه رهن خونه الان دلم میخواد بخرم از یه طرفم نه خونه داریم نه ماشین..میترسم گرون بخرم ارزون بشه 

مرسی عزیزم ، پس حدود همونیه که بهم قیمت دادن  مبارکت باشه

ممنون عزیزم الان فاکتورو دیدم یازده و هفتصدو چهل قیمت کلش ک پرداخت کردم

فکر کردم هفتصدو پنجاه بوده دیدم چهله