2777
2789
عنوان

کودکان آلرژی

103 بازدید | 32 پست

دخترم آلرژی به پروتئین گاوی داره ،علایمشم خس خس سینه و یبوستشه .از چندروزگی من بردم پیش چند متخصص همشون میکفتن رفلاکس پنهانه ،یکی دوتا از دکترا هم ک تشخیص دادن شربت زادتین یا پودر مونته لوکاست میدادن.دختزم الان دوسالشه هنوز خوب نشده حتی میکفتم شیرخشک معمولی میخوره نیاز نیس رژیمی بخورخ گفتن نه وقتی وزن گیری داره نیاز نیست پرهیزات داشته باشی .خلاصه الان ک بردم دکتر بخاطر یبوستش گفت بخاطر آلرزیشه .وازمایش مدفوع نوشته انجام بدم ،و گفت ممکنه تا۷سالکی باهاش باشه خیلی حالم بده ،دخترم ازاول خس هس داره اذیته هرکی میبینه میگه چرا خوب نشده چرا خس خس داره ،حالم خرابه .بچه های شماهم اینطوربودن کی خوب شدن؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من دخترم یک سال و دوماهشه تو 3 ماهگی تشخیص الرژی دادن ب پروتیین و تاالان داره شیر خشک رژیمی میخوره هرکی هم میلینه میگ لاغره

وزنش هم رو نمودار ولی خب بنظرم کمه هنوز ده کیلو هم نیست

و اینکه جالب اینجاست وقتی من حتی فلفل دلمه هم میخوردم یا هرچیزی ک حساسیت زاست این دونه میزد وحشتناک .ولی الان ک رو غدا افتاده از 5 ماهگی نسبت ب هیچی واکنش نشون نمیده دوروز پیشم ماست دادم چیز خاصی متوجه نشدم جز اینکه مدفوعش یکم سفت شده همین

اره خس خس داشت ولی اسهال بود من شیر رژیمی میدادم

بمن گفتن دیگه ازاول اینو دادی همینو بده ،یه دکترمگفت الان رژیمی گیر نمیاد اگه تونستی بگیر بذه نتونستی همینی ک میدیوبدع .ولی خب رژیمی یدونه گیرم اومد دخترم نخورد منم ندادم باز همون قبلیشودادم

من دخترم یک سال و دوماهشه تو 3 ماهگی تشخیص الرژی دادن ب پروتیین و تاالان داره شیر خشک رژیمی میخوره ه ...

دازه میره الرژی دکتر بمن گفت باید کم کم از همین ماست شروع کنی هرروز ی قاشق کوچولو اینا زیاد هی عادت کنه

شیرخشکشم با معمولی ترکیب کنی مثلا همین مارکی که میخوره هرروز ی نیم قاشق از شیر معمولی این مارک هم بگیر کم گم اضافه کن بخوره تا روده هاش عادت کنه

مامان یه فسقل خانومم😋😊🥰