سلام خانما من ۲ ابان پری شدم. ۹ ابان هم کاملا پاک شدم. از روز ۱۰ آبان کیت گزاشتم تا امروز که میشه ۵ روز . کلا این ۵ روز همون هاله کمرنگ پایین افتاد. به نظرتون خیلی زود استفاده کردم . یعنی دیگه کی میخواد تخمک گزاری رخ بده؟؟؟
خالق یکتای من امروز معجزتو به من نشون دادی و شکوفه صورتیه زندگیمو بهم هدیه دادی، پس سرنوشتش رو به بهترین و قشنگترین شکل بنویس...خدای مهربون مرسی که بنده حقیرت رو با گوشه چشمی نگاه کردی🥰
اگه قرص تحریک تخمدان یا هورمونی مصرف میکنی کیتا اشتباه میزنه برات هرروز مثبت میشه
دو هفتست آموکسی سیلین میخورم. مثبت هم نشده که. فقط یه خط پر رنگ بالا و یه هاله کمرنگ پایین
خالق یکتای من امروز معجزتو به من نشون دادی و شکوفه صورتیه زندگیمو بهم هدیه دادی، پس سرنوشتش رو به بهترین و قشنگترین شکل بنویس...خدای مهربون مرسی که بنده حقیرت رو با گوشه چشمی نگاه کردی🥰
به نطرتون ماشین حساب انلاین تخمک گذاری چقدر صحت داره
یک شب ن یک شب نزدیکی کن انشاالله همونی میشه ک میخای
متوجه نشدم چی نوشتیدید؟