2777
2789
عنوان

خرید خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 39 پست
ما تو یه کوچه زندگی میکنیم.مستقل هستیم.۶ سال هستش اینجام ولی دوست دارم برم چون هر روز ک میگذره ناراح ...

من بودم کم محل میکردم کلا بالاخره یه جا کوتاه میان دیگه کسی که ایقد متوقع هس بازم جای دیگم باشید انتظارش کم نمیشه البته من نسبت به شرایط خودم میگم ولی شما موقعیتت فرق داره. من بودم سعی میکردم حداقل ماشینمونو از دست ندیم

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

برای من که اجاره هم ارزوی محاله و حسرت استقلال دارم چه برسه بخوام فکر خرید بکنم 

انرژیای منفی و از خودت دور کن و هر روز ب خودت بگو ما میتونیم و ب استقلال میرسیم و خدارو فراموش نکن ک در هر لحظه میتونه دستمون و بگیره کافیه دست ب سمتش دراز کنیم❤

اخه بدون ماشین هم خیلی سخته خیلی مخصوصا که نجومی داره بالا میره قیمتا من بودم نمیرفتم با این شرایط&n ...

ب نظدم ماشین و میشه خربو اما خونخ خیلی سخت تره.ماشین با افت مدل افت قیمت هم میکنه اما خونه روز ب روز افزایش پیدا میکنه

ب نظرتون پشیمون نمیشم از فروش ماشین.با پسر کوچولوم سخت نیست بدون ماشین موندن؟

من باشم صبر میکنم ببینم رای امریکا ب کجا میرسه بعد تصمیم میگرفتم 

نهایت تا دو روز دیگ صبر کن نتیجه مشخص شه