2777
2789
عنوان

خرید خونه

245 بازدید | 39 پست

بچه ها اگه مستاجر نباشیدمثلا خونه ی پدرتون یا پدرشوهرتون زندگی کنیدتو این وضعیت طلا و ماشین و پس اندازتون و بفروشید بتونید یه خونه در حد همین خونه ای ک توش زندگی میکنید بخرید.اینکارو میکنید؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره خونه برا خودم باشه خیلی بهتره که

شازده کوچولو پرسید🌺🌺                                       از کجا بفهمم وابسته شدم؟                                      روباه گفت تا وقتی که هست نمیفهمی☹️
صد در صد یعنی صد در صدا. منی دارم اینو میگم که توان اجاره هم ندارم

انشاالله هممون بتونیم صاحب خونه بشیم اوضاع خیلی بده خیلیییی آدم از فردا هیچی نمیدونه تخم مرغ بخوریم دونه ۱۵۰۰ خیلییی غیر قابل پیش بینی بود

البته اگه خونه ای که زندگی میکنی مستقل هست و یا تو یه ساختمونه نه ولی مثل ما همخونه هسین کلا یه اتاق ...

ما تو یه کوچه زندگی میکنیم.مستقل هستیم.۶ سال هستش اینجام ولی دوست دارم برم چون هر روز ک میگذره ناراحتی بینمون زیادتر میشه من توقعم بالا تر میره اونا توقعشون بالا تر میره والا توقع دارن من هر روز برم خونشون وقتی دختراش میان منم حتما باید برم ولی بارها شده رفتن خونه خواهرشوهرام مارو دعوت نکردن با اینکه شوهرم تک پسره