2789
عنوان

تکامل نوزاد

93 بازدید | 11 پست

سلام دختر من هشت ماهشه وقتی ماشین لباسشویی روشنه خیلی بهش توجه نشون میده و غان و غون میکنه خیلی هیجان زده نگاهش میکنه توی نت نوشته علاقه به ماشین لباسشویی نشونه اتیسمه نگران شدم مامان ها نظرتون چیه جای نگرانیه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه منم تو سن بچه شما که بود واسش جالب بود.هیجانزده میشد از چرخش ماشین لباسشویی.بعد یه مدت تکراری شد ولش کرد.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
گوشی ول کن بابا انشاالا دخترت سالمه سالمه گوشی بزنی سرم دردمیکنه میگه داری میمیری باهمه خداحافظی کن ...

وااای😅😅😅من تجربه کردم.زدم تو گوگل تمام علایم سرطان تخمدانو داشتم.افسرده شدم.به شوهرم گفتم توروخدا بعد من بچمو بده مادرم بزرگ کنه.مادر تو سنش بالاست در توانش نیست.اونم میخندید بهم.رفتم سونو کیست کوچولو داشتم با مصرف یک ماه ال دی رفع شد😁😁😁😁

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
وااای😅😅😅من تجربه کردم.زدم تو گوگل تمام علایم سرطان تخمدانو داشتم.افسرده شدم.به شوهرم گفتم توروخدا ...

😂😂😂 من فوبیای اینا دارم یه موقع بدون وصیت بمیرم دوست دارم وقت مردنم حداقل وقت داشته باشم به شوهرم بگم اگه بچمو خودت نتونستی نگه داری بده مامانم فقط نگه داره به کسی نده 😂😂 پس تو وصیتتو کردی خیالت راحته دیگه .انشالا صدبیست سال زنده باشی بالا سر بچت 

شماره معکوسه لطفا سوال نفرمایید 
😂😂😂 من فوبیای اینا دارم یه موقع بدون وصیت بمیرم دوست دارم وقت مردنم حداقل وقت داشته باشم به شوهرم ...

😂😂😂😂

مرسی.انشالله همیشه سلامت باشید💐