2777
2789

سلام دوستان شماهم مثل من همش تو خودتون دنبال علامت بارداری هستین؟؟؟؟؟؟

من نمیدونم چرا بعضبا با یه بار اقدام باردارمیشن پس 😭😭😭😭😭😭😭😭

روزایی که با توام،از سرنوشتم راضی ام💜

اوهوم منم در اصل امروز موعدمه

علایم پری دارم 

نمیدونم چی میشه 

مرداد ماه ی سقط داشتم بعد چهارسال باردارشده بودم ک تو هفتع  هفتم سقط شد اللن ماه اول اقدامم دوباره

دعا کنین به سلامت بارداریمو بگذرونم و سلامت بهم برسیم 🙏🙏لطفا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دیگه نا امید شدم ۱۳ روز از موعدم گذشته امروز بی بی زدم هاله خیلی خیلی کمرنگ افتاد غروب میخوام برم آزمایش 

خدایا شکرت خدایا هزاران بار شکرت که منو لایق مادر بودن برای فرشته ای به اسم دختر دونستی 😍 دخترم عزیز ترینم از خدا میخوام کمکم کنه مادر خوبی برات باشم و منو پدرت انقدر بهت عشق بورزیم و ارزش قائل باشیم که نگی ای کاش پسر بودم پرنسسم منو پدرت عاشقتیم ❤
منم منتظرم 😭😭شیش روز دیگه موعدمه 

ایشالله جفتمون باردار باشیم من ۱۳ روز از موعدم گذشته 

خدایا شکرت خدایا هزاران بار شکرت که منو لایق مادر بودن برای فرشته ای به اسم دختر دونستی 😍 دخترم عزیز ترینم از خدا میخوام کمکم کنه مادر خوبی برات باشم و منو پدرت انقدر بهت عشق بورزیم و ارزش قائل باشیم که نگی ای کاش پسر بودم پرنسسم منو پدرت عاشقتیم ❤
من ۵ روز مونده به پریود اقدام داشتم امروز باید پریود میشدم ولی هیچ علائمی ندارم ممکنه باردار باشم ؟& ...

من تخمک گذاریم ۲ روز قبل پری بود 

احتمالش هست 

منم روز ۸ انتقالم دعا کنید مثبت بشم 😊

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍
ان شاءا... خدا از دهنت بشنوه  بعد به نظرتون کی بی بی چک بزارم یا آزمایش برم ؟

عزیزم بزار از وقتت یک هفته الی ده روز بگذره بعد انشالله باردار باشی 

من دنبال علاءم پری میگردم خدا کنه پری شم فقط

خخخ من این ماه اقدام کردم ولی پشیمونم دیروز باید پری میشدم نشدم همش دعا میکنم پری بشم

و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.... خدایا شکرت ک صاحب خونه شدم...
اوهوم منم در اصل امروز موعدمه علایم پری دارم  نمیدونم چی میشه  مرداد ماه ی سقط داشتم بع ...

ایشالللللله تگم کنی بگی بارداری......من از وقتی دیگه اقدام کردم کمردرد دل درد دردسینه همشو دارم هنوزم ۱۰ روز مونده به موعدم خدا کنه باردار باشم

روزایی که با توام،از سرنوشتم راضی ام💜