2733
2739

😍😍😍😍

تیکر تولد ۳ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

وای انقده کیک دلم خاست.. خیلی وقته درست نکردم...نوش جونت بنظرخیلی خوشمزه میاد

✨سپیده که سر بزند در این بیشه‌زار خزان زده شاید گلی بروید شبیه آنچه در بهار بوئیدیم پس به نام زندگی هرگز نگو هرگز...✨


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2731
2740

دیروز کیک درست کردم... یه سمتش بیشترپف کرد... چرا؟ 

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

آفرین...خیلی خوب شده....نوش جانتون🌹

جای ما را هم حسابی خالی کنید

                                                                                                                                                                                                   
طرز تهیه رو میگی؟

#کیک_دبل_چاکلت_معصومه
کیک_معصومه#  http://T.me/ashpaazbashi
تخم مرغ ۳ عدد
روغن مایع ۱۲۰ میلی (نصف لیوان)
شکر ۲۱۰ گرم(یک لیوان)
شیر ۲۵۰ میلی (یک لیوان)
پودر کاکائو ۴۰ گرم (تقریبا نصف لیوان)
آرد سفید ۲۵۰ گرم (یک و دو سوم لیوان)
شکلات تخته ای ۱۵۰ گرم
وانیل ۱/۴ ق چ
بیکینگ پودر ۵ گرم ( ۱ ق م)

مواد به دمای محیط برسه .
شکلات تخته رو خرد کردم و روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا آب بشه .
تخم مرغ و شکر رو با همزن ۵ دقیقه خوب زدم . وانیل ریختم . روغن مایع و شیر رو اضافه کردم یک دقیقه هم زدم . شکلات آب شده ام رو که از گرمی افتاده ( گرم نباشه) داخلش ریختم .
آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو رو ۳ بار الک کردم .
داخل موادم ریختم و با لیسک مخلوط کردم .
داخل قالب ۲۵ در ۲۰ سانت  ( گرد بین ۲۰ تا ۲۳)که کفش رو کاغذ روغنی انداختم ،(می تونین چرب کنین ) موادم رو ریختم .

داخل فر ۱۷۰درجه که از یک ربع قبل گرم شده ، طبقه وسط ۴۵ دقیقه قرار دادم .
دمای فرها فرق می کنه حتما چک کنین .
بعد از پخت و خنک شدن برای تزیین روش گاناش ریختم .
پنجاه گرم خامه رو روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم گرم بشه و بعد ۵۰ گرم شکلات خرد شده ریختم و وقتی کاملا مخلوط و یکدست شد از حرارت برداشتم .


http://T.me/ashpaazbashi

2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
داغ ترین های تاپیک های امروز