2752
2734

😍😍😍😍

تیکر تولد ۳ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

وای انقده کیک دلم خاست.. خیلی وقته درست نکردم...نوش جونت بنظرخیلی خوشمزه میاد

✨سپیده که سر بزند در این بیشه‌زار خزان زده شاید گلی بروید شبیه آنچه در بهار بوئیدیم پس به نام زندگی هرگز نگو هرگز...✨

من برای جای ترک های پوستی بعد از زایمانم از روغن آنتی استرچ مارک برند آنانه استفاده کردم که یک برند سوییسی بود.

 برای من واقعا مثل معجزه عمل کرد. حتما تو دوران بارداری قبل از ایجادترک ها یا تا وقتی که ترک ها هنوز قدیمی نشدن و قرمز هستن استفاده کنید که زود برطرف بشه. برای ترک های ایجاد شده با چاقی یا لاغری هم عالیه. لینکشو میزارم چون میدونم دغدغه خیلی از ماماناس

دیروز کیک درست کردم... یه سمتش بیشترپف کرد... چرا؟ 

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

آفرین...خیلی خوب شده....نوش جانتون🌹

جای ما را هم حسابی خالی کنید

                                                                                                                                                                                                   
طرز تهیه رو میگی؟

#کیک_دبل_چاکلت_معصومه
کیک_معصومه#  http://T.me/ashpaazbashi
تخم مرغ ۳ عدد
روغن مایع ۱۲۰ میلی (نصف لیوان)
شکر ۲۱۰ گرم(یک لیوان)
شیر ۲۵۰ میلی (یک لیوان)
پودر کاکائو ۴۰ گرم (تقریبا نصف لیوان)
آرد سفید ۲۵۰ گرم (یک و دو سوم لیوان)
شکلات تخته ای ۱۵۰ گرم
وانیل ۱/۴ ق چ
بیکینگ پودر ۵ گرم ( ۱ ق م)

مواد به دمای محیط برسه .
شکلات تخته رو خرد کردم و روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا آب بشه .
تخم مرغ و شکر رو با همزن ۵ دقیقه خوب زدم . وانیل ریختم . روغن مایع و شیر رو اضافه کردم یک دقیقه هم زدم . شکلات آب شده ام رو که از گرمی افتاده ( گرم نباشه) داخلش ریختم .
آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو رو ۳ بار الک کردم .
داخل موادم ریختم و با لیسک مخلوط کردم .
داخل قالب ۲۵ در ۲۰ سانت  ( گرد بین ۲۰ تا ۲۳)که کفش رو کاغذ روغنی انداختم ،(می تونین چرب کنین ) موادم رو ریختم .

داخل فر ۱۷۰درجه که از یک ربع قبل گرم شده ، طبقه وسط ۴۵ دقیقه قرار دادم .
دمای فرها فرق می کنه حتما چک کنین .
بعد از پخت و خنک شدن برای تزیین روش گاناش ریختم .
پنجاه گرم خامه رو روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم گرم بشه و بعد ۵۰ گرم شکلات خرد شده ریختم و وقتی کاملا مخلوط و یکدست شد از حرارت برداشتم .


http://T.me/ashpaazbashi

2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   aaarammm  |  4 ساعت پیش
توسط   اکبر_۲۰۰۰  |  3 ساعت پیش