#کیک_دبل_چاکلت_معصومه
کیک_معصومه# http://T.me/ashpaazbashi
تخم مرغ ۳ عدد
روغن مایع ۱۲۰ میلی (نصف لیوان)
شکر ۲۱۰ گرم(یک لیوان)
شیر ۲۵۰ میلی (یک لیوان)
پودر کاکائو ۴۰ گرم (تقریبا نصف لیوان)
آرد سفید ۲۵۰ گرم (یک و دو سوم لیوان)
شکلات تخته ای ۱۵۰ گرم
وانیل ۱/۴ ق چ
بیکینگ پودر ۵ گرم ( ۱ ق م)
مواد به دمای محیط برسه .
شکلات تخته رو خرد کردم و روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا آب بشه .
تخم مرغ و شکر رو با همزن ۵ دقیقه خوب زدم . وانیل ریختم . روغن مایع و شیر رو اضافه کردم یک دقیقه هم زدم . شکلات آب شده ام رو که از گرمی افتاده ( گرم نباشه) داخلش ریختم .
آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو رو ۳ بار الک کردم .
داخل موادم ریختم و با لیسک مخلوط کردم .
داخل قالب ۲۵ در ۲۰ سانت ( گرد بین ۲۰ تا ۲۳)که کفش رو کاغذ روغنی انداختم ،(می تونین چرب کنین ) موادم رو ریختم .
داخل فر ۱۷۰درجه که از یک ربع قبل گرم شده ، طبقه وسط ۴۵ دقیقه قرار دادم .
دمای فرها فرق می کنه حتما چک کنین .
بعد از پخت و خنک شدن برای تزیین روش گاناش ریختم .
پنجاه گرم خامه رو روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم گرم بشه و بعد ۵۰ گرم شکلات خرد شده ریختم و وقتی کاملا مخلوط و یکدست شد از حرارت برداشتم .
http://T.me/ashpaazbashi