2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبلش مسکن دادن خوردم یه ذره درد کرد بعدش تنهایی رفتم خونه اصلا مشکلی نبود

یعنی بعدش میتونم برم دکتر

چون معاینه دارم پیش دکتر البته معاینه سطحی دارم نه داخلی 

خونریزی و این حرفا نیست بعدش؟

🌷

بابا اینجا جو میدن منم رفتم بندازم اینجا گفتن درد داره ولی نداشت ولی انقدر استرس داشتم پاهامو سفت کرده بودم پدر دکترو دراوردم چون میگفتن درد داره 

یه درد خفیف مثل پریود خیلی کم 

اولش با یه وی بازش میکنن شاید اون یکم دردت بیاد 

ولی نه درد نداری 

من از استرس با اینکه درد نداشتم اومدم بیرون بغض داشتم 

یعنی بعدش میتونم برم دکتر چون معاینه دارم پیش دکتر البته معاینه سطحی دارم نه داخلی  خونریزی و ...

من دو بار گرفتم هیچ.مشکلی نداره

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞
درد ی کم داره بستگی ب استانه تحمل درد داره.من بعدش بردم نشون دکتر دادم.البته من خیلی درد داشتم ولی د ...

همون موقع دردشو تحمل میکنم ولی میخوام ببینم بعدش میشه رفت دکتر و یکم منتظر نشست

من ی معاینه سطحیم باید بشم پیش دکتر

🌷

فقط بعدش ی قرص آبی رنگ بهت میدن بخوری عفونت نگیری به حدی تهو میاره و حال بهم زنه هیچکس نمیتونه تا اخر تمومش کنه من.نخوردم

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞
یعنی بعدش میتونم برم دکتر چون معاینه دارم پیش دکتر البته معاینه سطحی دارم نه داخلی  خونریزی و ...

اوناییکه تازه پریودشون تموم شده بود خونریزیشون بیشتر بود. دکتر من گفت ۳روز بعد از پریود برو خونریزیم خیلی کم بود یه پد بهم دادن گذاشتم ولی اومدم خونه دیگه پرتش کردم. 

درخواست دوستی قبول نمیکنم 
بابا اینجا جو میدن منم رفتم بندازم اینجا گفتن درد داره ولی نداشت ولی انقدر استرس داشتم پاهامو سفت کر ...

اخی عزیزم

دردشو تحمل میکنم خواستم ببینم بعدش خونریزی چیزی ندارم که بخوام برم دکتر تو نوبت بشینم اذیت بشم؟

🌷

دردش در حد چند ثانیه مثل درد پریودی حالا یکم شدیدتر 

خیلی دردناک نیست که نتونی تحمل کنی نگران نباش

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍

عزیزم من مواد ب جای س بار ۵ بار ریختن تا س بار اول دردش مث درد پریودی پیچید توی دلم ک قابل تحمل بود.ولی دکتره گف مواد میریزه بیرون باید تحمل کنی دوباره بزنم دیگ بار ۴ و ۵ خیلی اذیت شدم گف تحمل کن ک کارت ب عمل نکشه .دیگ منم تحمل کردم و دکتر گف در حال حاضر تو عکس هیج مشکلی نداری اگ لوله هات هم بسته بودن شاید باز شدن .دوماه بعدش باردارشدم با قرص حالا نمیدونم عکس هم تاثیر داش یا ن

الهم صل علی محمد و ال محمد