2777
2789
عنوان

aşkim💎

| مشاهده متن کامل بحث + 10243 بازدید | 1389 پست
باشه  انشاالله خیره شایدم از من خوشش نمیاد  اشکال نداره ممنونتم♥️

باز تو حرف بیخود زدی 

خودت میدونی چقد خاطرتو میخوام 

ی گوهی بالا اوردم چند روزه عصبی ام 

حالم خوب نیس 

بذا ی کم بهتر شدم میام میگم چی شده 

نذار ب پای بی معرفتیم 

بشنوی بهم حق میدی 

فعلا ی کم تنها باشم باشه عشقم 

تو تل و وات هم  آنلاین نمیشم 

وقتی میشم فقط عین این یُبسا نگا میکنم ج نمیدم 

ی کم فرصت بده جون دلم 😔❤

بخدا از هر کی ک تا دیده اومدم ریپ زده من و بپرسی از صد تا ی دونه رو ج دادم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@feray     مهسا مواظب خودت باش ، همیشه خوب باش بلد باش و خودت فن خوب کردن حالتو یاد ...

خیلی عوضی و خلی

چرا رفتی😥😥😥

نامرد میخواستم تازه جواب پیامتو بدم😔😔😔

نگران امضامم نباش قشنگ بود گذاشتم

زود بیا وگرنه منم رفتنیم کم کم

تیکر تولدمه♥️
باز تو حرف بیخود زدی  خودت میدونی چقد خاطرتو میخوام  ی گوهی بالا اوردم چند روزه عصبی ام& ...

مهسا!!!! دستگیرت کردم وزغ برقی  

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
@feray     مهسا مواظب خودت باش ، همیشه خوب باش بلد باش و خودت فن خوب کردن حالتو یاد ...

سلام مانلی آنید_پ ام

نگین

نمیدونم تاپیکو چک میکنی یانه

الان این کاربریم باز شد و دیدم ی پستم اینجا لایک شده

اتفاقی امدم اینجا

وخوندم تا ب این پیامت رسیدم

فک کنم بچه ها فراموش کردن منو تگ کنن

چقدر ناراحتم از رفتنت🥺😔

کسی بهم نگفت....

مانلی همیشه خوب و خوش باشی

حال خوش سهم دلت عزیزم❤🐥

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///
سلام مهسا جان خوبی عزیزم الهی هر جا هستی سلامت باشی و حالت خوب باشه بهتریتها را واست آرزو می کنم ...

سلام جون دلم 

خوبی خانوم ؟؟؟

الهی دورت بگردم 

مرسی عزیزم 

چقد خوشحالم ک ب یادمی 😍😍😚😚😚

سلام جون دلم  خوبی خانوم ؟؟؟ الهی دورت بگردم  مرسی عزیزم  چقد خوشحالم ک ب یادم ...

سلام ب روی ماهت    الهی جونت سلامت عزیز دلم

خدا نکنه ان شاالله همیشه سلامت باشی

مگه میشه مهسای عزیزدل ونازنین را فراموش کرد

خیلی دوستت دارم گلم

مراقب خودت باش😍😘

سلام مهسا

خوبی🥺❤

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///
سلام جون دلم  خوبی خانوم ؟؟؟ الهی دورت بگردم  مرسی عزیزم  چقد خوشحالم ک ب یادم ...

سلام گلم بی من بهت خوش میگذره😢

عیدت مبارک عشقم مواظب خودت ومهربونیات

باش شاید منم برم دیگه خسته شدم

اون جمع سابقمون از هم پاشیده بدون

شماها نی نی سایت هیچ صفایی نداره

اگه اومدی دیدی نیستم فراموشم نکن😘

درضمن امروز نمیرما ایشالا اگه قسمت بشه

از سال جدید میخوام برم دلم برات تنگ شده

هرجاهستی خوش باشی پسرگلتم ازطرف

من بوسش کن فداتم بای💖💖💖🌷🌷🌷😘😘😘

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
سلام گلم بی من بهت خوش میگذره😢 عیدت مبارک عشقم مواظب خودت ومهربونیات باش شاید منم برم دیگه خسته ش ...

دیوونه ی بیمعرفت

کجا رفتی تو

بیا😔❤

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

مهسا🥺🥺💔💔

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/