2777
2789
عنوان

aşkim💎

| مشاهده متن کامل بحث + 10243 بازدید | 1389 پست
فدای دل مهربون وقشنگت بشم که ازپشت گوشی فهمیدم مهربونی

خدانکنه عزیزم 

ولی بخدا دارم برات گریه میکنم منم از همینجا حس کردم 

تو دلت چ خبره 😔

درسته من کسیو ندارم ....اما کسی ام من و نداره ....                      😉💕my love is pargol💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره گلم متاسفانه نمیتونم ببخشمش وبا کاراش کناربیام😔

پس بهترین راه روانتخاب کردی ان شاءالله بحق حضرت فاطمه الزهرا بهترین هابرات رقم بخوره❤

من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)
دوستان خدانگهدار ⁦❤️⁩ 😘 خوب بخوابید

شبت بخیر 

گریه امشبمم کردم 

دیگه برم راحت بخوابم 

کوه نمیری امروز. ؟

درسته من کسیو ندارم ....اما کسی ام من و نداره ....                      😉💕my love is pargol💕
پس بهترین راه روانتخاب کردی ان شاءالله بحق حضرت فاطمه الزهرا بهترین هابرات رقم بخوره❤

ممنون عزیزم❤🌹

تو چیکارکردی رفتی محضر؟

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
امضا که هیچی صدر جدول قلبمی 😍😘 دورت بگردم منم خودتو دوست دارم از ته قلبم 😍⁦❤️⁩😘

💋💋💋💋💋💋💋💋💋❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

خدانکنه عزیزم  ولی بخدا دارم برات گریه میکنم منم از همینجا حس کردم  تو دلت چ خبره 😔

ای جانم چقدرماهی تودختر اره عزیزم من خیلی سختی کشیدم بدترازهمه اینکه همسرم دست بزن داشت😔😢

من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)
نه خوشگلم دادگاه اخربرگزاربشه بعد

ایشالاهرچی خیره همون برات پیش بیاد🙏❤

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
شبت بخیر  گریه امشبمم کردم  دیگه برم راحت بخوابم  کوه نمیری امروز. ؟

الهی چرا گریه؟🥺🥺🥺

کوه نه اصلا خطرناکه برام دکتر گفته نرم دیگه 🙁

باید برم شاید یه روز دلیلشو بهت بگم 🤍 خدانگهدارتون دوستان .......🤍
ایشالاهرچی خیره همون برات پیش بیاد🙏❤

ممنون توکل برخدا همچنین🌷⚘

الهی چرا گریه؟🥺🥺🥺 کوه نه اصلا خطرناکه برام دکتر گفته نرم دیگه 🙁

هیچی...

برو پس ی کم بخواب 

چشای خوشگلت درد میگیره سردرد میگیری 😘😄

گلم دم اذانه برات دعا میکنم هرچی خیره برات پیش بیاد😘⁦❤️⁩

مرسی مهربونم ان شاءالله همچنین🌷🌹

هیچی... برو پس ی کم بخواب  چشای خوشگلت درد میگیره سردرد میگیری 😘😄

🙄🙄من که باور نمی کنم حالا گیرمیارمت تل😉

اره سرم تیر میکشه امروزم یجوری معدم  می‌سوخت اهمیت ندادم 😁😁😁

توهم بگیر بخواب نفس پرگل خیلی دوست دارم ⁦❤️⁩😍

باید برم شاید یه روز دلیلشو بهت بگم 🤍 خدانگهدارتون دوستان .......🤍