2777
2789
عنوان

aşkim💎

| مشاهده متن کامل بحث + 10243 بازدید | 1389 پست
فدای دل مهربون وقشنگت بشم که ازپشت گوشی فهمیدم مهربونی

خدانکنه عزیزم 

ولی بخدا دارم برات گریه میکنم منم از همینجا حس کردم 

تو دلت چ خبره 😔

درسته من کسیو ندارم ....اما کسی ام من و نداره ....                      😉💕my love is pargol💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره گلم متاسفانه نمیتونم ببخشمش وبا کاراش کناربیام😔

پس بهترین راه روانتخاب کردی ان شاءالله بحق حضرت فاطمه الزهرا بهترین هابرات رقم بخوره❤

من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)
دوستان خدانگهدار ⁦❤️⁩ 😘 خوب بخوابید

شبت بخیر 

گریه امشبمم کردم 

دیگه برم راحت بخوابم 

کوه نمیری امروز. ؟

درسته من کسیو ندارم ....اما کسی ام من و نداره ....                      😉💕my love is pargol💕
پس بهترین راه روانتخاب کردی ان شاءالله بحق حضرت فاطمه الزهرا بهترین هابرات رقم بخوره❤

ممنون عزیزم❤🌹

تو چیکارکردی رفتی محضر؟

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
امضا که هیچی صدر جدول قلبمی 😍😘 دورت بگردم منم خودتو دوست دارم از ته قلبم 😍⁦❤️⁩😘

💋💋💋💋💋💋💋💋💋❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

خدانکنه عزیزم  ولی بخدا دارم برات گریه میکنم منم از همینجا حس کردم  تو دلت چ خبره 😔

ای جانم چقدرماهی تودختر اره عزیزم من خیلی سختی کشیدم بدترازهمه اینکه همسرم دست بزن داشت😔😢

من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)
نه خوشگلم دادگاه اخربرگزاربشه بعد

ایشالاهرچی خیره همون برات پیش بیاد🙏❤

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
شبت بخیر  گریه امشبمم کردم  دیگه برم راحت بخوابم  کوه نمیری امروز. ؟

الهی چرا گریه؟🥺🥺🥺

کوه نه اصلا خطرناکه برام دکتر گفته نرم دیگه 🙁

باید برم شاید یه روز دلیلشو بهت بگم 🤍 خدانگهدارتون دوستان .......🤍
ایشالاهرچی خیره همون برات پیش بیاد🙏❤

ممنون توکل برخدا همچنین🌷⚘

الهی چرا گریه؟🥺🥺🥺 کوه نه اصلا خطرناکه برام دکتر گفته نرم دیگه 🙁

هیچی...

برو پس ی کم بخواب 

چشای خوشگلت درد میگیره سردرد میگیری 😘😄

گلم دم اذانه برات دعا میکنم هرچی خیره برات پیش بیاد😘⁦❤️⁩

مرسی مهربونم ان شاءالله همچنین🌷🌹

هیچی... برو پس ی کم بخواب  چشای خوشگلت درد میگیره سردرد میگیری 😘😄

🙄🙄من که باور نمی کنم حالا گیرمیارمت تل😉

اره سرم تیر میکشه امروزم یجوری معدم  می‌سوخت اهمیت ندادم 😁😁😁

توهم بگیر بخواب نفس پرگل خیلی دوست دارم ⁦❤️⁩😍

باید برم شاید یه روز دلیلشو بهت بگم 🤍 خدانگهدارتون دوستان .......🤍