2777
2789
عنوان

aşkim💎

| مشاهده متن کامل بحث + 10243 بازدید | 1389 پست
آره واقعا مخصوصا اگه همدیگرو دوستم داشته باشین که دیگه واقعا سخت میشه

درکت میکنم عزیزم منم خیلی دوسش داشتم💔

من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)
همش نگرانم اگه بزرگ شد  نکنه ک بخواد بره پیش اون  اون و ب من ترجیح بده  ینی اگه ای ...

خدانکنه نگران نباش وبیشتر بهش

محبت کن حدیث وباباش نمیزاشت

بامن بیاد حدیث برگشت بهش گفت

من توروهم دوست دارم ولی مامانم و

بیشتردوست دارم ومیخوام پیش مامانم

باشم یعنی قشنگ رید رو هیکلش🤣🤣🤣

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدانکنه نگران نباش وبیشتر بهش محبت کن حدیث وباباش نمیزاشت بامن بیاد حدیث برگشت بهش گفت من توروهم ...

چند سالشه عزیزم چه عاقله ⁦❤️⁩

باید برم شاید یه روز دلیلشو بهت بگم 🤍 خدانگهدارتون دوستان .......🤍
چند سالشه عزیزم چه عاقله ⁦❤️⁩

۸سالشه خوشکلم

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
درکت میکنم عزیزم منم خیلی دوسش داشتم💔

امشب بدترین شب زندگیم بود

نمیدونم چرا نمیتونم نسبت ب کسی بی تفاوت باشم 

حتی تو مجازی 

میشنوم این چیزا رو میگید ب هم میریزم 

بقران دست خودم نیس 

درسته من کسیو ندارم ....اما کسی ام من و نداره ....                      😉💕my love is pargol💕
نشی که حیفی 😘😘⁦❤️⁩

جوووووونم من اومدم صدر جدولِ امضات که 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘😘😘😄

اخ خدا ب خاطر این دلبریات نه 

واقعا از ته قلبم خاطرت رو میخوام 💞💞💞💞💞💞

درسته من کسیو ندارم ....اما کسی ام من و نداره ....                      😉💕my love is pargol💕
امشب بدترین شب زندگیم بود نمیدونم چرا نمیتونم نسبت ب کسی بی تفاوت باشم  حتی تو مجازی  م ...

فدای دل مهربون وقشنگت بشم که ازپشت گوشی فهمیدم مهربونی

من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)
فدای دل مهربون وقشنگت بشم که ازپشت گوشی فهمیدم مهربونی

مهسا عشقه عشق❤

مهسا عشقه عشق❤

مشخصه خانم گل خودتم خیلی عشقی

مشخصه خانم گل خودتم خیلی عشقی

ممنون گلم ❤🌹😘

ممنون گلم ❤🌹😘

عزیزم فکراتوکردی؟

عزیزم فکراتوکردی؟

آره گلم متاسفانه نمیتونم ببخشمش وبا کاراش

کناربیام😔

جوووووونم من اومدم صدر جدولِ امضات که 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘😘😘😄 اخ خدا ب خاطر این دل ...

امضا که هیچی صدر جدول قلبمی 😍😘

دورت بگردم منم خودتو دوست دارم از ته قلبم 😍⁦❤️⁩😘

باید برم شاید یه روز دلیلشو بهت بگم 🤍 خدانگهدارتون دوستان .......🤍