2777
2789
عنوان

aşkim💎

| مشاهده متن کامل بحث + 10243 بازدید | 1389 پست
آره واقعا مخصوصا اگه همدیگرو دوستم داشته باشین که دیگه واقعا سخت میشه

درکت میکنم عزیزم منم خیلی دوسش داشتم💔

من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)
همش نگرانم اگه بزرگ شد  نکنه ک بخواد بره پیش اون  اون و ب من ترجیح بده  ینی اگه ای ...

خدانکنه نگران نباش وبیشتر بهش

محبت کن حدیث وباباش نمیزاشت

بامن بیاد حدیث برگشت بهش گفت

من توروهم دوست دارم ولی مامانم و

بیشتردوست دارم ومیخوام پیش مامانم

باشم یعنی قشنگ رید رو هیکلش🤣🤣🤣

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدانکنه نگران نباش وبیشتر بهش محبت کن حدیث وباباش نمیزاشت بامن بیاد حدیث برگشت بهش گفت من توروهم ...

چند سالشه عزیزم چه عاقله ⁦❤️⁩

باید برم شاید یه روز دلیلشو بهت بگم 🤍 خدانگهدارتون دوستان .......🤍
چند سالشه عزیزم چه عاقله ⁦❤️⁩

۸سالشه خوشکلم

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
درکت میکنم عزیزم منم خیلی دوسش داشتم💔

امشب بدترین شب زندگیم بود

نمیدونم چرا نمیتونم نسبت ب کسی بی تفاوت باشم 

حتی تو مجازی 

میشنوم این چیزا رو میگید ب هم میریزم 

بقران دست خودم نیس 

درسته من کسیو ندارم ....اما کسی ام من و نداره ....                      😉💕my love is pargol💕
نشی که حیفی 😘😘⁦❤️⁩

جوووووونم من اومدم صدر جدولِ امضات که 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘😘😘😄

اخ خدا ب خاطر این دلبریات نه 

واقعا از ته قلبم خاطرت رو میخوام 💞💞💞💞💞💞

درسته من کسیو ندارم ....اما کسی ام من و نداره ....                      😉💕my love is pargol💕
امشب بدترین شب زندگیم بود نمیدونم چرا نمیتونم نسبت ب کسی بی تفاوت باشم  حتی تو مجازی  م ...

فدای دل مهربون وقشنگت بشم که ازپشت گوشی فهمیدم مهربونی

من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)
فدای دل مهربون وقشنگت بشم که ازپشت گوشی فهمیدم مهربونی

مهسا عشقه عشق❤

مهسا عشقه عشق❤

مشخصه خانم گل خودتم خیلی عشقی

مشخصه خانم گل خودتم خیلی عشقی

ممنون گلم ❤🌹😘

ممنون گلم ❤🌹😘

عزیزم فکراتوکردی؟

عزیزم فکراتوکردی؟

آره گلم متاسفانه نمیتونم ببخشمش وبا کاراش

کناربیام😔

جوووووونم من اومدم صدر جدولِ امضات که 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘😘😘😄 اخ خدا ب خاطر این دل ...

امضا که هیچی صدر جدول قلبمی 😍😘

دورت بگردم منم خودتو دوست دارم از ته قلبم 😍⁦❤️⁩😘

باید برم شاید یه روز دلیلشو بهت بگم 🤍 خدانگهدارتون دوستان .......🤍