2777
2789
عنوان

aşkim💎

| مشاهده متن کامل بحث + 10243 بازدید | 1389 پست

[QUOTE=170851291]عمرا  دنیا رو بذاری ی طرف   ی تار موشو ک از سرش میفته زمین و هم ب کسی نمیدم 😜😜😜 ...[/]

ایشالاهمیشه سایش بالای سرتون باشه😘😘😘❤

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها صبح بخیر من برم لالا😴😴😴 شب بخیر

شب وروزت خوش خوشکلم خوب بخوابی❤🌹😘

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
منم چندروز پیش فهمیدم سختیش و شوهرم جلوی دوستش و زن دوستش داشت عین ابر بهار اشک میریخت یه لحظه دل ...

منم از این اشکا زیاد دیدم 

اون اوایل سنی نداشتم زود خر میشدم میرفتم بغلش میکردم از دلش درمیوردم 

اخراش فقط نیشخند میزدم بیشتر میسوخت 😄

درسته من کسیو ندارم ....اما کسی ام من و نداره ....                      😉💕my love is pargol💕
بچه ها صبح بخیر من برم لالا😴😴😴 شب بخیر

برو عشقم 

منم دیگه یواش یواش برم 

سرم داره منفجر میشه 

درسته من کسیو ندارم ....اما کسی ام من و نداره ....                      😉💕my love is pargol💕
منم از این اشکا زیاد دیدم  اون اوایل سنی نداشتم زود خر میشدم میرفتم بغلش میکردم از دلش درمیورد ...

یعنی منم نیشخندبزنم🤔

خدالعنتشون کنه چرا با زندگی یه نفر

بازی میکنن آخه بچه ها چه گناهی کردن

که باید تقاص اشتباهای پدرومادرو بدن😔

[QUOTE=170851291]عمرا  دنیا رو بذاری ی طرف   ی تار موشو ک از سرش میفته زمین و هم ب کسی نمی ...

مرسی 

انشالاه 

بهترین دعایی بود ک کردی برام ....😙

مرسی  انشالاه  بهترین دعایی بود ک کردی برام ....😙

❤😘😘😘

مرسی  انشالاه  بهترین دعایی بود ک کردی برام ....😙

پستت ریپ نشد

ای جونم 

مامانتو ندیدم ولی خیلی دوسش دارم😍😘

انشالله سایش همیشه بالا سرت باشه ⁦❤️⁩

باید برم شاید یه روز دلیلشو بهت بگم 🤍 خدانگهدارتون دوستان .......🤍
یعنی منم نیشخندبزنم🤔 خدالعنتشون کنه چرا با زندگی یه نفر بازی میکنن آخه بچه ها چه گناهی کردن که ب ...

نههههههههههه😤😤😤

من ی غلطی کردم فرح 

اصن دوس ندارم 

اصن دوس ندارما ک جدا شدن یکیو ببینم ....

یا ناراحتی کسیو ...

بچه ها نمیدونم ...

گاهی رفتارا و بهونه گیری های رهام و ک میبینم میخوام سرمو بکوبم ب دیوار 

نمیتونم ب اون بفهمونم ک نیست 

ک نمیخوام باشه 

ک بذا بره بمیره ‌....

نمیفهمه...

نمیتونم بهش حالی کنم 

انقد دروغ گفتم بهش دارم بالا میارم ...

باز بچه های تو سنشون خوبه درک میکنن 

پستت ریپ نشد ای جونم  مامانتو ندیدم ولی خیلی دوسش دارم😍😘 انشالله سایش همیشه بالا سرت باشه ...

فدای تو بشم 

مرسی عشق❤

نههههههههههه😤😤😤 من ی غلطی کردم فرح  اصن دوس ندارم  اصن دوس ندارما ک جدا شدن یکیو ببی ...

خداکمکت کنه مهسا واقعاسخته

برات صلوات فرستادم  انشالاه ب ارزوت برسی ...

مرسی عزیزم😻

من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)
خداکمکت کنه مهسا واقعاسخته

همش نگرانم اگه بزرگ شد 

نکنه ک بخواد بره پیش اون 

اون و ب من ترجیح بده 

ینی اگه این بشه گند میزنه ب همه زحمتای من و مامانم 😂😂