2777
2789
عنوان

aşkim💎

| مشاهده متن کامل بحث + 10243 بازدید | 1389 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شام خونه مامانم بودم  دلت نخواد کوکوی مرغ بودش  منم  خیلی دوس دارم 😋😍

🥺🥺🥺🥺 مامانتو میخوام 🥺😢😢🥺🥺🥺🥺😢😢😢😢😢😢😢🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺😢

باید برم شاید یه روز دلیلشو بهت بگم 🤍 خدانگهدارتون دوستان .......🤍
سلام خوبی؟😢😢 حالت خوبه؟ نالاحت شدم شنیدم داری جدا میشی

سلام گلم ممنون تو خوبی؟

ناراحتی نداره که کسی که خربزه بخوره

باید پای لرزشم بشینه دیگه من که خیلی خوشحالم

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
وا چه زود وا دادی تو دختر یه کم ازمن یادبگیر اون بچه چه گناهی کرده افتاده دست تو به خاطر اونم که ...

😊

درسته من کسیو ندارم ....اما کسی ام من و نداره ....                      😉💕my love is pargol💕
سلام گلم ممنون تو خوبی؟ ناراحتی نداره که کسی که خربزه بخوره باید پای لرزشم بشینه دیگه من که خیلی خ ...

فدات شم به خوبیت⁦❤️⁩

اره درسته خداروشکر خوشحالی

باید برم شاید یه روز دلیلشو بهت بگم 🤍 خدانگهدارتون دوستان .......🤍
آره واقعا مخصوصا اگه همدیگرو دوستم داشته باشین که دیگه واقعا سخت میشه

سختش کجاشه 😂😂

من چرا نفهمیدم پس. 

درسته من کسیو ندارم ....اما کسی ام من و نداره ....                      😉💕my love is pargol💕
فدات شم به خوبیت⁦❤️⁩ اره درسته خداروشکر خوشحالی

خدانکنه خوشکلم❤🌹😘

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
به بههههه نوش جونتون😍😍😍😍 دست مامان درد نکنه

چرا عین پسرا این تیکه اخرشو گفتی بهم  🙊🙊🙊🙊

نکنه مَردی 😝😝😝😝😝😝😯😂😂

سختش کجاشه 😂😂 من چرا نفهمیدم پس. 

منم چندروز پیش فهمیدم سختیش و

شوهرم جلوی دوستش و زن دوستش

داشت عین ابر بهار اشک میریخت یه

لحظه دلم سوخت براش الانم وقتی

اون لحظه یادم میوفته دلم میخواد

سرم وبکوبم به دیوار😐

چرا عین پسرا این تیکه اخرشو گفتی بهم  🙊🙊🙊🙊 نکنه مَردی 😝😝😝😝😝😝😯😂😂

ارع نقشه دارم براتوووون😅😅😅😅😅😅😅

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

🥺🥺🥺🥺 مامانتو میخوام 🥺😢😢🥺🥺🥺🥺😢😢😢😢😢😢😢🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺😢

عمرا 

دنیا رو بذاری ی طرف 

ی تار موشو ک از سرش میفته زمین و هم ب کسی نمیدم 😜😜😜😜😍