feray مدیر عضویت: 1399/08/08 تعداد پست: 1185 عنوان aşkim💎 | مشاهده متن کامل بحث + 10243 بازدید | 1389 پست ذوقِ شعرم را کجا بردی ک بعد از رفتنت عشق و شعر و دفتر و خودکار آرامم نکرد....!💎عشق آن پیچکِ وحشیست که بر قامتِ دل تنگ میپیچد و میپیچد و میخشکاند........💎! 1399/08/14 | 09:27 67 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
vafa_70 عضویت: 1399/07/08 تعداد پست: 751 کاملادرکت میکنم سخته جدایی😢 برات صلوات فرستادم انشالاه ب ارزوت برسی ... درسته من کسیو ندارم ....اما کسی ام من و نداره .... 😉💕my love is pargol💕
آنید_پ عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 28633 کی به منم بگید 😃😃😃 چی🙄 ///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///
queen_of_hearts عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 1893 شام خونه مامانم بودم دلت نخواد کوکوی مرغ بودش منم خیلی دوس دارم 😋😍 🥺🥺🥺🥺 مامانتو میخوام 🥺😢😢🥺🥺🥺🥺😢😢😢😢😢😢😢🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺😢 باید برم شاید یه روز دلیلشو بهت بگم 🤍 خدانگهدارتون دوستان .......🤍
خوشانس عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 12708 سلام خوبی؟😢😢 حالت خوبه؟ نالاحت شدم شنیدم داری جدا میشی سلام گلم ممنون تو خوبی؟ناراحتی نداره که کسی که خربزه بخورهباید پای لرزشم بشینه دیگه من که خیلی خوشحالم عشق فقط بچه هام. من خمارم ساقیا. پیمانه میخواهد دلم. استکان پرکن می جانانه میخواد دلم😔 🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂 سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق 🥂سلامتی خودم🥂
queen_of_hearts عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 1893 چی🙄 همین که گفتی سنی ندارع ایش 🥺 باید برم شاید یه روز دلیلشو بهت بگم 🤍 خدانگهدارتون دوستان .......🤍
vafa_70 عضویت: 1399/07/08 تعداد پست: 751 وا چه زود وا دادی تو دختر یه کم ازمن یادبگیر اون بچه چه گناهی کرده افتاده دست تو به خاطر اونم که ... 😊 درسته من کسیو ندارم ....اما کسی ام من و نداره .... 😉💕my love is pargol💕
queen_of_hearts عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 1893 سلام گلم ممنون تو خوبی؟ ناراحتی نداره که کسی که خربزه بخوره باید پای لرزشم بشینه دیگه من که خیلی خ ... فدات شم به خوبیت❤️اره درسته خداروشکر خوشحالی باید برم شاید یه روز دلیلشو بهت بگم 🤍 خدانگهدارتون دوستان .......🤍
vafa_70 عضویت: 1399/07/08 تعداد پست: 751 آره واقعا مخصوصا اگه همدیگرو دوستم داشته باشین که دیگه واقعا سخت میشه سختش کجاشه 😂😂من چرا نفهمیدم پس. درسته من کسیو ندارم ....اما کسی ام من و نداره .... 😉💕my love is pargol💕
خوشانس عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 12708 فدات شم به خوبیت❤️ اره درسته خداروشکر خوشحالی خدانکنه خوشکلم❤🌹😘 عشق فقط بچه هام. من خمارم ساقیا. پیمانه میخواهد دلم. استکان پرکن می جانانه میخواد دلم😔 🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂 سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق 🥂سلامتی خودم🥂
vafa_70 عضویت: 1399/07/08 تعداد پست: 751 به بههههه نوش جونتون😍😍😍😍 دست مامان درد نکنه چرا عین پسرا این تیکه اخرشو گفتی بهم 🙊🙊🙊🙊نکنه مَردی 😝😝😝😝😝😝😯😂😂 درسته من کسیو ندارم ....اما کسی ام من و نداره .... 😉💕my love is pargol💕
آنید_پ عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 28633 همین که گفتی سنی ندارع ایش 🥺 غریبانه ///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///
خوشانس عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 12708 سختش کجاشه 😂😂 من چرا نفهمیدم پس. منم چندروز پیش فهمیدم سختیش وشوهرم جلوی دوستش و زن دوستشداشت عین ابر بهار اشک میریخت یهلحظه دلم سوخت براش الانم وقتیاون لحظه یادم میوفته دلم میخوادسرم وبکوبم به دیوار😐 عشق فقط بچه هام. من خمارم ساقیا. پیمانه میخواهد دلم. استکان پرکن می جانانه میخواد دلم😔 🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂 سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق 🥂سلامتی خودم🥂
آنید_پ عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 28633 چرا عین پسرا این تیکه اخرشو گفتی بهم 🙊🙊🙊🙊 نکنه مَردی 😝😝😝😝😝😝😯😂😂 ارع نقشه دارم براتوووون😅😅😅😅😅😅😅 ///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///
vafa_70 عضویت: 1399/07/08 تعداد پست: 751 🥺🥺🥺🥺 مامانتو میخوام 🥺😢😢🥺🥺🥺🥺😢😢😢😢😢😢😢🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺😢 عمرا دنیا رو بذاری ی طرف ی تار موشو ک از سرش میفته زمین و هم ب کسی نمیدم 😜😜😜😜😍 درسته من کسیو ندارم ....اما کسی ام من و نداره .... 😉💕my love is pargol💕
آنید_پ عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 28633 بچه ها صبح بخیر من برم لالا😴😴😴شب بخیر ///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///