2777
2789
عنوان

aşkim💎

| مشاهده متن کامل بحث + 10243 بازدید | 1389 پست
@آنیدـپ     بهتری

چی شده مگه؟

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂 چی شد بالاخره جواب نداد ? 

نه نداد مرغ فرحناز یه پابیشتر نداره😉

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
خوبم زندگی❤ گرممه🤦🏻‍♀

سلام خوبی خوشکلم😍

خوبم زندگی❤ گرممه🤦🏻‍♀

میگم اونم چقد شبیه ب ماست 

امشب اون و دیدم 

یاد خودم افتادم 

با اینکه همه چیو فراموش کردم 

اون باعث شد دوباره برگردم پله اول 

انگار دو ماه پیشه خودم عین ی سریال جلو چشمام اومد 

هه ...

با تموم سلولهام درکش میکنم ک تو چه حالیه ...

درسته من کسیو ندارم ....اما کسی ام من و نداره ....                      😉💕my love is pargol💕
سلام عزیزمممم مرسی❤ تو چطوری

منم خوبم میگذرونم این روزاروهم

میخوام ازنو شروع کنم😊

منم خوبم میگذرونم این روزاروهم میخوام ازنو شروع کنم😊

سلام قشنگم چیکارکردی؟

من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)
منم خوبم میگذرونم این روزاروهم میخوام ازنو شروع کنم😊

از نو ینی چی 

ب ازدواج دوباره هم  فکر میکنی ینی 😖

درسته من کسیو ندارم ....اما کسی ام من و نداره ....                      😉💕my love is pargol💕
سلام قشنگم چیکارکردی؟

سلام خوبی؟

هیچی والا وکالت دادیم به یه وکیل

منتظریم فعلا خونواده ها دارن تلاش میکنن

البته خونواده شوهرم خونواده خودم که

همون اول آب پاکی وریختم رو دستشون

جیکشونم درنمیاد🤣🤣🤣

میگم اونم چقد شبیه ب ماست  امشب اون و دیدم  یاد خودم افتادم  با اینکه همه چیو فرام ...

هوم

همه ی جاهایی میشیم شبیه هم

خدا کنه عاقبتش ختم به خیر شه مهسا

هنوز خیلی راه مونده

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

از نو ینی چی  ب ازدواج دوباره هم  فکر میکنی ینی 😖

نه فکرنمیکنم ولی خواستگاردارم😎

فقط به دخترام فکرمیکنم میخوام

خوشبخترین دخترای دنیا باشن

واسه این کاراز جونمم مایه میزارم