feray مدیر عضویت: 1399/08/08 تعداد پست: 1185 عنوان aşkim💎 | مشاهده متن کامل بحث + 10243 بازدید | 1389 پست ذوقِ شعرم را کجا بردی ک بعد از رفتنت عشق و شعر و دفتر و خودکار آرامم نکرد....!💎عشق آن پیچکِ وحشیست که بر قامتِ دل تنگ میپیچد و میپیچد و میخشکاند........💎! 1399/08/14 | 09:27 67 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ketii عضویت: 1399/08/29 تعداد پست: 1674 سلام خانوم مانکن 😃😃 چه خبرا خوبی بهتری معدت درد نمی کنه ؟ سلام پرگل جان نه خوبم نسبت ب دیروز خ خوبم خدا رو شکر ............ اهنگ= نگفته بودی اهنگ =برس
queen_of_hearts عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 1893 سلام پرگل جان نه خوبم نسبت ب دیروز خ خوبم خدا رو شکر ............ اهنگ= ... سلام به روی ماهت فاطمه جان🙄😜خداروشکر خوچال شدم وایی مرسی بوس بهت که تو این حالماهنگ معرفی میکنی😍❤️ باید برم شاید یه روز دلیلشو بهت بگم 🤍 خدانگهدارتون دوستان .......🤍
vafa_70 عضویت: 1399/07/08 تعداد پست: 751 سلام به روی ماهت فاطمه جان🙄😜 خداروشکر خوچال شدم وایی مرسی بوس بهت که تو این حالما ... 😄 درسته من کسیو ندارم ....اما کسی ام من و نداره .... 😉💕my love is pargol💕
queen_of_hearts عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 1893 😄 چرا میخند؟😐🔪 باید برم شاید یه روز دلیلشو بهت بگم 🤍 خدانگهدارتون دوستان .......🤍
vafa_70 عضویت: 1399/07/08 تعداد پست: 751 چرا میخند؟😐🔪 هیچی از بیکاری ولی نه دلیل داره تازه از حموم اومدم بذا موهامو خشک کنم تا دوباره گلودرد نگرفتم بعد بیام بگم چرا میخندم 🙊 درسته من کسیو ندارم ....اما کسی ام من و نداره .... 😉💕my love is pargol💕
queen_of_hearts عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 1893 هیچی از بیکاری ولی نه دلیل داره تازه از حموم اومدم بذا موهامو خشک کنم تا دوباره گلودرد ... خودت فهمیدی چی گفتی 😂؟اوه اوه بدو اول سشوار بکش 🔪😤 اوکی عشقم❤️ باید برم شاید یه روز دلیلشو بهت بگم 🤍 خدانگهدارتون دوستان .......🤍
vafa_70 عضویت: 1399/07/08 تعداد پست: 751 خودت فهمیدی چی گفتی 😂؟ اوه اوه بدو اول سشوار بکش 🔪😤 اوکی عشقم❤️ نه مستم نمیفهمم 😂😂باشه میام تعریف میکنم درسته من کسیو ندارم ....اما کسی ام من و نداره .... 😉💕my love is pargol💕
queen_of_hearts عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 1893 نه مستم نمیفهمم 😂😂 باشه میام تعریف میکنم تو مست و من دیوانه مارو کی برد خانه؟😂خوفه😛 باید برم شاید یه روز دلیلشو بهت بگم 🤍 خدانگهدارتون دوستان .......🤍
vafa_70 عضویت: 1399/07/08 تعداد پست: 751 تو مست و من دیوانه مارو کی برد خانه؟😂 خوفه😛 خوب تاپیکِ قشنگته عشق من 😘😍😍😍😍مرسی نمیدونم چجوری تشکر کنم و بگم چقد خوشحالم ک تورو دارم 💕💕💕💕 درسته من کسیو ندارم ....اما کسی ام من و نداره .... 😉💕my love is pargol💕
queen_of_hearts عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 1893 خوب تاپیکِ قشنگته عشق من 😘😍😍😍😍 مرسی نمیدونم چجوری تشکر کنم و بگم چقد خوشحالم ک تورو دار ... قربونت 🥰🤗قابلتو نداشت اصلا🥰 باید برم شاید یه روز دلیلشو بهت بگم 🤍 خدانگهدارتون دوستان .......🤍
خوشانس عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 12708 @خوشانس نگرانتم کجایی تو. ؟ سلام صبح بخیر خوبی جیگر😊❤ عشق فقط بچه هام. من خمارم ساقیا. پیمانه میخواهد دلم. استکان پرکن می جانانه میخواد دلم😔 🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂 سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق 🥂سلامتی خودم🥂
vafa_70 عضویت: 1399/07/08 تعداد پست: 751 سلام صبح بخیر خوبی جیگر😊❤ سلام کجا بودی مردم از نگرانی گفتم لابد دوباره جا انداختی تو بیمارستان 🙄 درسته من کسیو ندارم ....اما کسی ام من و نداره .... 😉💕my love is pargol💕
خوشانس عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 12708 سلام کجا بودی مردم از نگرانی گفتم لابد دوباره جا انداختی تو بیمارستان 🙄 سلام نه بابا بیمارستان کجابودخیلی خسته بودم مهسا نمیدونیبیشتراز ۱۰۰نفر اومدن ورفتن واسه پادرمیونیمنه بدبختم همش درحال پذیرایی وگریه کردنبودم😁🤣🤣🤣 عشق فقط بچه هام. من خمارم ساقیا. پیمانه میخواهد دلم. استکان پرکن می جانانه میخواد دلم😔 🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂 سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق 🥂سلامتی خودم🥂
vafa_70 عضویت: 1399/07/08 تعداد پست: 751 @آنیدـپ بهتری درسته من کسیو ندارم ....اما کسی ام من و نداره .... 😉💕my love is pargol💕
vafa_70 عضویت: 1399/07/08 تعداد پست: 751 سلام نه بابا بیمارستان کجابود خیلی خسته بودم مهسا نمیدونی بیشتراز ۱۰۰نفر اومدن ورفتن واسه پادرمیون ... 😂😂چی شد بالاخره جواب نداد ? درسته من کسیو ندارم ....اما کسی ام من و نداره .... 😉💕my love is pargol💕