2777
2789
عنوان

aşkim💎

| مشاهده متن کامل بحث + 10243 بازدید | 1389 پست
باشه زندگی  من دیگه رفتم  بذا نیکا ازم خواسگاری کنه برم ... @نیکی0    

😦😦😦😦

میخوای بشی عروس من😂

وای سلیطه بازی در بیارم برات😈😈😈

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
امشب قراره خودش تاپیک بزنه باز فحش بخوره 

صبح میگفت بزنم گفتم نه بابا نینی سایتیا زخمی ان الان 

بذا این زخمی ک دیشب بهشون زدیم التیام پیدا کنه بعد 😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امشب قراره خودش تاپیک بزنه باز فحش بخوره 

چه علاقه ای به فوش خوردن دارین آخه😂⁦✋🏼⁩

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
ب من فکر کن .... اصلا ب من پیشنهاد نمیدی چرا  من زن خوبی میشم برات  😝😁😂

راست میگیا 

کیس خوبی هستی 

باشه حالا ک اصرار میکنی  قبوله.

بگیر اینم دستت کن ببینم💍

فقط تو دیگه بچه رو دستم نندازی😬😬😬

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

باشه زندگی  من دیگه رفتم  بذا نیکا ازم خواسگاری کنه برم ... @نیکی0    

کردم قبول کن بریم به زندگیمون برسیم😆😆😆

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

راست میگیا  کیس خوبی هستی  باشه حالا ک اصرار میکنی  قبوله. بگیر اینم دستت کن ببینم ...

چه خانواده پیچیده ای 

الان میشه نوم دوماد دخترم ها 😮😮

صبح میگفت بزنم گفتم نه بابا نینی سایتیا زخمی ان الان  بذا این زخمی ک دیشب بهشون زدیم التیام پی ...

دیشب رگباری زده اخه 

از وقتی اومدی تاپیک زده ، فحش خورده ، تاپیک ترکیده 

دوباره تاپیک زده بازم فحش خورده بازم ترکیده 

امشبم تاپیک خواهد زد ،،، فحش خواهد خورد و باز خواهد ترکید 

😂

یه سایت رو گذاشته سره کار از وقتی عضو شده 

تنها کاری هم ک کرده فحش خورده

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲
چه علاقه ای به فوش خوردن دارین آخه😂⁦✋🏼⁩

اصلا فحش خورمون ملسه فقط تو ک دیشب تو تاپیک گیر داده بودی چیکایی 

دیشب من داشتم پست میذاشتم تاپیک بره جلو ولی امشب سعی میکنم هم پست بذارم هم تگ کنم هم بخونم ک حسرت نخورم 

دیشب دوتا پست خوندم روده برشده بودم تو تاپیکش 😅

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲
دخترت عروس منه  منم عروس تو  چجوری شد 😳😳😳😄

وای مخم هنگید 😆😆

چه خانواده پیچیده ای  الان میشه نوم دوماد دخترم ها 😮😮

هن؟  

راست میگیا  کیس خوبی هستی  باشه حالا ک اصرار میکنی  قبوله. بگیر اینم دستت کن ببینم ...

نه خیالت راحت ..‌

فقط تو مست نباش اون لحظه ک از دستت در نره   

خاک تو سرت 

بذا دهنم بسته بمونه 😆

اصلا فحش خورمون ملسه فقط تو ک دیشب تو تاپیک گیر داده بودی چیکایی  دیشب من داشتم پست میذاشتم تا ...

وای اره خیلی باحال بود دیشب😂😂😂😂⁦✋🏼⁩

امشبم خواهد باحال بود 😂⁦✋🏼⁩